День відкритих дверей у Немішаївському фаховому коледжі

9 березня 2023 року
  День відкритих дверей – це традиційний профорієнтаційний захід у Немішаївському фаховому коледжі, який проводиться кожні чотири тижні. Це чудова нагода для тих, хто розглядає можливість навчання в нашому закладі освіти ознайомитися з умовами, програмами та можливостями, які ми пропонуємо.
  04 березня 2023 року вколеджі відбувся черговий День відкритих дверей.
  Дякуємо нашим ЗСУ за можливість вільно працювати і зустрічати майбутніх абітурієнтів та їх батьків.
  Захід проводився у змішаному форматі. Перед майбутніми абітурієнтами, які доєдналися онлайн, виступив директор Володимир Альохін, наголосивши на перевагах навчання саме в Немішаївському фаховому коледжі. До онлайн-зустрічі приєдналися понад 80 осіб, зокрема учні випускних класів Пашківського ліцею Макарівської селищної ради Бучанського району.
 
  Відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Лукерченко розповіла про особливості вступної кампанії 2023 року, порядок подання електронних заяв та документів, та запросила на навчання на підготовчих курсах з української мови, математики, біології, успішне закінчення яких дасть можливість отримати абітурієнтам додаткові бали при вступі.
  Дякуючи нашим незламним ЗСУ, майбутні вступники та їх батьки, які завітали офлайн, зокрема, учні Новосілківської гімназії Боярської міської ради, ознайомилися з навчально-методичною базою коледжу, змогли відвідати навчальні корпуси, лабораторії, гуртожитки, їдальню, актову залу, спортивний комплекс, покататись на бричці, ознайомитись з територією, пригоститись гарячим чаєм і смачною випічкою в кав’ярні коледжу. В навчально-практичних і навчально-виробничих лабораторіях завідувачі відділень та викладачі наочно демонстрували особливості спеціальностей.
  Дякуємо Запотічній Тамілі Григорівні – директору Пашківського ліцею та Крижак Тетяні Федорівні – в.о. директора Новосілківської гімназії за активну участь в нашому заході.
  Учасники заходу були вражені інфраструктурою коледжу, його потенціалом, подальшими можливостями та перспективами працевлаштування. Адже коледж має можливість готувати фахівців на рівні сучасних вимог і володіє потужною матеріально-технічною базою. Сподіваємося, що після побаченого, абітурієнти зроблять свідомий вибір щодо навчання в Немішаївському фаховому коледжі.

  Залишається тільки побажати майбутнім студентам успіхів у навчанні та реалізації своїх мрій!

 
Олена Кищук,

практичний психолог 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook