Старостат: обговорення особливостей змішаного формату навчання на факультеті ІТ

5 березня 2023 року

3 березня на факультеті інформаційних технологій відбувся розширений старостат за участі студентського активу, наставників та деканату. Відповідно до графіку освітнього процесу затвердженого наказом ректора університету від 22.11.2022 р. №897, з 6 березня поточного року студенти 1 і 4 курсів ОС Бакалавр та першого року навчання ОС Магістр розпочинають заняття в очному форматі.
Саме для обговорення особливостей навчання в цей період за ініціативи декана факультету Олени Глазунової був проведений старостат.
Основні питання порядку денного:
1. Формат навчання у період 06.03-31.03.2023
2. Поселення в гуртожиток на період очного навчання
3. Оновлена процедура обліку додаткових балів
4. Поточні питання ліквідації академічної заборгованості

Олена Григорівна привітала старост та всіх наставників, оголосила питання до розгляду та запросила всіх присутніх до активного обговорення

Далі всі старости ще раз могли ознайомитися з особливостями навчання в змішаному форматі. На факультеті 1 та 4 курси повного терміну всіх спеціальностей та освітніх програм, 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності Комп’ютерна інженерія, 2 курсу скороченого терміну навчання Комп’ютерні науки та 3 курсу спеціальності Інженерія програмного забезпечення 6.06-31.03 - навчаються очно (крім потокових лекцій)2, 3 курси повного терміну, 1 та 2 курсу скороченого терміну навчання Інженерія програмного забезпечення, , 1 курсу скороченого терміну навчання Комп’ютерна інженерія та 1 курсу скороченого терміну навчання Комп’ютерні науки - до 31.03 - дистанційно. ОС Магістр 1 року навчання всіх освітніх програм - четвер, п’яниця - дистанційно, субота - очно.

До жвавого обговорення включилися студенти, яких цікавили питання щодо викладання вибіркових дисциплін та проведення лекційних та патричних і лабораторних занять в малочисельних групах. І хоч запитань було чимало, переконана, всі отримали відповіді та залишилися задоволеними спілкуванням.

Особливої увати було надано питанням щодо поселення в гуртожиток на час очного навчання та проживання в гуртожитках НУБІП України. Валентина Корольчук, заступник декана з організаційної та виховної роботи докладно розповіла студентам про порядок дій та відповіла на всі запитання стосовно дотримання сніторно-епідеміологічних вимог та алгоритмів дій під час воєнного стану.
До обговорення долучалися і наставники академічних груп, демонструючи небайдужіть та повне володіння інформацією про стан справ студентів в групах, які знаходяться в Україні та за межами держави. Очевидно, що це ускладнення сучасного освітнього процесу, але спільне обговорення та бажання допомогти, обовязково допоможе у вирішенні всіх проблем.

І на завершення зібрання голова студентської організації факультету Аліна Семенко ще раз обговорила з старостами деякі питання щодо оновленого порядку обліку та фіксації діяльнсті студентів з тих видів роботи, що надає отримання додаткових балів в рейтинг студента.

Тільки разом, тільки системно, тільки з максимальною віддачою – іншої формули роботи на факультеті сьогодні не існує. Рухаємось, очікуємо найголовнішого і наполегливо працюємо!



Наталія Клименко,
заступник декана факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook