Стартовий старостат ІІ семестру на факультеті інформаційних технологій

5 лютого 2023 року

У рамках підготовки до ІІ навчального семеструстаростат, який проведено 03.02.2023 заступниками декана факультету спільно з наставниками академічних груп. Олена Григорівна, декан факультету інформаційних технологій привітала студентів після канікул та окреслила коло питань для обговорення.

На порядку денному питання обговорення графіку освітнього процесу, розкладу занять, можливостей очного навчання з 06.03, впорядкування інформації з військового обліку, поселення в гуртожитки, тощо.

Студенти жваво обговорювали питання можливості очного навчання. Цікавили питання поселення в гуртожиток на період очного навчання та впорядкування даних щодо військового обліку. До обговорень підключалися наставники академічних груп, обговорюючи питання академічної заборгованості деяких студентів та ліквідації заборгованості по оплаті за навчання. Цікавилися студенти і варіантами повернення в гуртожитки при переході до очної форми навчання.

Нас багато, ми працюємо разом: організовано та наполегливо. Якість освітнього процесу, комунікація та кропітка робота кожного – очікуваний командний результат на факультеті. Таким девізом закінчували зустріч та приступали до роботи в ІІ семестрі.

Тож, до роботи! А декан факультету Олена Глазунова подякувала старостам, наставникам за участь у зібранні, побажала хорошого семестру і, головне рухатись до перемоги впевнено і разом.


Наталія Клименко,
заступник декана факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook