Факультет ІТ впевнено розпочинає 2 семестр 2022-23 навчального року

6 лютого 2023 року

Протягом тижня відбулися засідання кафедр, навчально-методичної ради та студентського активу факультету, які були присвячені обговоренню питань готовності всіх учасників освітнього процесу до початку семестру.
Олена Глазунова, декан факультету інформаційних технологій підкреслила, що попри початок семестру в складних умовах ми розпочинаємо 2-й весняний семестр 2022/2023 навчального року з 6 лютого в дистанційному режимі. Всі завідувачі кафедр з готовністю обговорили графік освітнього процесу для освітнього ступеня «Бакалавр »та «Магістр», які навчаються на факультеті за блочним навчальним планом.
На засідання кафедр були запрошені представники деканату. Під час роботи піднімалися питання готовності до весняного семестру. Методичне забезпечення для викладання кожної дисципліни та готовність до дистанційної роботи були в центрі уваги всіх засідань. Проводився моніторинг матеріально-технічного забезпечення викладання кожної дисципліни, наявності та наповненості електронних навчальних курсів, наповненості курсів відеоматеріалами для лекційних та лабораторних занять. Кожен викладач представив свій електронний навчальний курс, продемонстрував журнал оцінок, ресурс для ведення відвідування студентів.

Особлива увага була приділена елементам неформальної освіти та врахування особистих здобутків студентів поза університетом. Увага присутніх акцентувалася на демонстрації сертифікатів підвищення кваліфікації викладачів на відкритих освітніх платформах Udemy, Coursera, Prometheus.

На засіданні кожної кафедри обговорювався план відкритих лекцій на весняний семестр та деякі аспекти практичного навчання.
Продовження планової роботи з підготовки до навчального семестру – старостат, який проведено заступниками декана факультету спільно з наставниками академічних груп. Олена Григорівна привітала студентів після канікул та з окреслила коло питань для обговорення. Вивчення графіку освітнього процесу та графіку ліквідації академічної заборгованості – у центрі обговорення.

Студенти жваво обговорювали питання можливості очного навчання. Цікавили питання поселення в гуртожиток на період очного навчання та впорядкування даних щодо військового обліку.

Нас багато, ми працюємо разом: організовано та наполегливо. Якість освітнього процесу, комунікація та кропітка робота кожного – очікуваний командний результат на факультеті. Таким девізом закінчували зустріч та приступали до роботи в ІІ семестрі.

І, як констатація готовності до початку семестру – засідання навчально-методичної ради факультету 03 лютого з підведенням підсумків перевірок кафедр до початку семестру, результатів анкетування студентів та обговоренням графіку відкритих лекцій на наступний семестр.

Готовність та наполеглива робота з забезпечення якості освітнього процесу всіх учасників– це наш фронт, наша зона вілповідальності, наш вклад в перемогу, яку всі так очікують. Однозначно, все буде Україна!

 

Наталія Клименко, заступник декана
з навчальної роботи факультету інформаційних технологій

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook