День відкритих дверей в НУБіП України 10.12.2022: факультет ІТ в змішаному форматі ознайомив майбутніх випускників шкіл, гімназій, ліцеїв з можливостями навчання

10 грудня 2022, 8:37

10.12.2022 р. продовжився цикл традиційних зустрічей із вступниками в рамках Дня відкритих дверей НУБіП України. Майбутні випускники шкіл, гімназій, ліцеїв мали можливість в змішаному форматі ознайомитися з можливостями навчання та дозвілля, які надає Університет. У загальній частині програми прозвучали: вітальне слово та презентація університету від ректора Станіслава Ніколаєнка, інформація щодо особливостей вступної кампанії від відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Ковалевського, знайомство зі Студентською організацією, перевагами навчання, можливостями творчого і спортивного розвитку від завідувачів кафедри фізичного виховання Миколи Костенка та культурології Ірини Майданюк, тощо.
Кожен з гостей обрав зручний для себе формат та очно або онлайн зміг познайомитися з особливостями навчання на різних факультетах. Факультет інформаційних технологій представила декан Олена Глазунова.

 

В цілому зустріч відвідало понад 90 гостей, а саме 21 учасник очно, та - 75 онлайн. Серед них представники з Вишгородського ліцею №1, Ліцею «Успіх» (Тараща), Яготинських НВК №1-3, Старокостянтинівського ЗСО №7, ЗЗСО №10 (Торецьк), Жашківського ЗСО І-ІII ступенів №3, Летичівського ліцею №1, Ліцею №117 ім.Лесі Українки, Голосіївського ліцею №241 (Київ), СЗОШ №7 (Київ), Гімназії №178 (Київ), ЗСОШ №316 (Київ) тощо.
Географія учасників в таких умовах вимушено збільшилася (Україна, Польща, Німеччина, США – під час онлайн зустрічі), але навіть в таких умовах приємно, що майбутні випускники ЗСО думають про українську вищу освіту.

Про особливості вступу, навчання, сучасне матеріально-технічне забезпечення, колектив, лінійки професійного зростання, канали комунікації – все це звучало на зустрічі, і не менш важливо, звучало достатньо багато питань: умови вступу, а саме коефіцієнти за предметами), прохідний бал, кількість бюджетних місць, вартість навчання, а також перелік предметів, що вивчаються в межах спеціальностей.

З особливостями та перспективами навчання за окремими спеціальностями, освітніми програмами продовжили знайомити майбутніх вступників завідувачі випускових кафедр факультету.

Про спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення, 122 Комп’ютерні науки розповіла завідувач кафедри комп’ютерних наук Белла Голуб.

З особливостями та перспективами навчання за спеціальностями 125 Кібербезпека, 123 Комп’ютерна інженерія ознайомив завідувач кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки Дмитро Касаткін.

Про особливості та перспективи навчання за спеціальністю 126 ”Інформаційні системи і технології” розповів завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Швиденко.

Про спеціальність 051 Економіка, особливості та перспективи навчання за освітніми програмами ”Економічна кібернетика” та ”Цифрова економіка” на факультеті інформаційних технологій розповів завідувач кафедри економічної кібернетики Дмитро Жерліцин.

Далі зустріч перейшла у формат питань-відповідей, а також очний огляд матеріальної бази факультету.

 

Всі присутні очно гості разом відвідали навчальний корпус №15, де їм декан Олена Глазунова з іншими представниками адміністрації факультету представили навчальні лабораторії та наявні технічне обладнання для навчання.

 

 

Інна Костенко,
координатор з виховної роботи
зі студентами на факультеті

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook