Факультет ІТ гостинно відкрив двері для майбутніх випускників фахових коледжів України 2023 року

9 грудня 2022, 8:09

08.12.2022 р. стартував перший у 2022-2023 н.р. День відкритих дверей НУБіП України. Звичайно поточний рік приніс надзвичайно багато викликів для всіх українців, але кожен з нас чудового розуміє, що ми їх точно подолаємо, а тому питання освіти, особистісного та професійного зростання будуть завжди на часі. Змінюються методи та форми навчання, але не бажання жити та розвиватися кожного. В Університеті старував цикл онлайн зустрічей з майбутніми вступниками 2023 року.
Спочатку традиційно відбулася загальна зустріч майбутніх випускників фахових коледжів України 2023 року з ректоратом, де всі присутні мали нагоду познайомитися з історією та можливостями, які має НУБіП України, а також переліком спеціальностей, за якими здійснюється набір на базі факультетів, ННІ, та його колективом. Ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко розповів гостям про важливі переваги здобуття вищої освіти в НУБіП України. Відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович ознайомив з тонкощами вступу до університету потенційних абітурієнтів. Про роботу студентських творчих студій та гуртків, відбір студентів у колективи художньої самодіяльності розповіла завідувачка кафедри культурології Ірина Зіновіївна Майданюк, а про спортивне життя розповів завідувач кафедри фізичного виховання Микола Петрович Костенко. Студентські органи самоврядування представила студентка Олія Пугач.
Далі кожен з потенційних абітурієнтів мав нагоду на свій смак і розсуд обрати факультет та доєднатися на зустріч з їх представниками. На зустріч з факультетом інформаційних технологій приєдналося в цілому понад 140 учасників, серед них представники з таких закладів як, Ніжинський фаховий коледж НУБіП України, Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України, Бережанський фаховий коледж НУБіП України, Ірпінський фаховий коледж НУБіП України.

Відкрила захід декан факультету інформаційних технологій НУБіП України Олена Григорівна Глазунова. Гості дізналися про спеціальності 121 Інженерія ПЗ, 122 Комп’ютерні науки, 123 Комп’ютерна інженерія, 125 Кібербезпека, 126 Інформаційні системи та технології, 051 Економіка (Економічна кібернетика, Цифрова економіка), їх актуальність та сучасність, які відповідають цифровим трендам сьогодення.

Також було акцентовано увагу на сучасному матеріально-технічному забезпеченні факультету, нових навчальних лабораторіях, програмному забезпеченні та засобах комунікації, взаємодії між студентами та викладачами. Серед іншого було наголошено на кадровому потенціалі факультету, програмах співпраці з закордонними ЗВО, можливостях для студентів в навчанні та дозвіллі.

Далі з особливостями та перспективами навчання за спеціальностями, освітніми програмами продовжили знайомити майбутніх вступників завідувачі випускових кафедр факультету. Про спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення, 122 Комп’ютерні науки розповіла завідувач кафедри комп’ютерних наук Белла Львівна Голуб.

З особливостями та перспективами навчання за спеціальностями 125 Кібербезпека, 123 Комп’ютерна інженерія ознайомив завідувач кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки Дмитро Юрійович Касаткін.

 

Про особливості та перспективи навчання за спеціальністю 126 ”Інформаційні системи і технології” розповів завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Зіновійович Швиденко.

Галузь знань 05 Соціальні та поведінкові науки, а саме спеціальність 051 Економіка, особливості та перспективи навчання за освітніми програмами ”Економічна кібернетика” та ”Цифрова економіка” представив, завідувач кафедри економічної кібернетики Дмитро Михайлович Жерліцин.

В цілому зустріч пройшла позитивно. Учасники активно комунікували та задвали питання, що свідчить про інтерес до заходу, звичайно на всі з них було надано відповідь в усному вигляді під час зустрічі та буде опубліковано в текстовому вигляді за допомогою органайзеру інформації щодо вступу на факультет https://bit.ly/3vQiXtZ. Всі учасники заходу також зможуть отримати корисні матеріали протягом декількох днів.

Далі в навчальному корпусі №15 майбутні вступники з Ірпінського фахового коледжу продовжили своє очне знайомство з факультетом. Гості відвідали навчальні лабораторії факультету інформаційних технологій, а також поспілкувалися з деканом факультету Оленою Григорівною Глазуновою та завідувачем кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки Дмитром Юрійовичем Касаткіним.


 

Дорогі гості, дякуємо Вам за Вашу активну участь, незважаючи на виклики сьогодення, чекаємо на Вас в стінах Університету!
Освіта завжди на часі!

 

Інна Костенко,
координатор з виховної роботи
зі студентами на факультеті

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook