XIII Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта»

27 жовтня 2022, 9:42

  26 жовтня на базі факультету інформаційних технологій відбулася ХIІI Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта», учасниками якої стали студенти, аспіранти та молоді вчені.
    Пленарне засідання вітальним словом відкрила конференцію декан факультету інформаційних технологій НУБіП України Олена Глазунова.

    Модераторка пленарного засідання конференції д.ек.н. Ірина Вороненко провела пленарне засідання у форматі обговорень кожної доповіді. Молоді вчені та аспіранти доповіли про свої дослідження, їх результати та перспективи розвитку.
    Юрій Харченко доповів про інтелектуальні агенти, засновані на знаннях.

    Аспірант НУБіП України та військовослужбовець Збройних Сил України Олексій Байдур доповів про особливості правового регулювання кібербезпеки в Збройних Силах України та Міністерстві оборони України.

    Аспірант НУБіП України Юрій Нам’ясенко зробив доповідь про відновлювану енергетику з позиції максимізації корисності енергоспоживання сільського домогосподарства на основі економетричного моделювання.
    Аспірант НУБіП України Андрій Турукало представив дослідження на тему “Дискретні шкальні засоби індикації вбудованих систем”.

   Молода вчена та студентка University of Foggia Любов Плиска представила дослідження про моделі та інформаційні технології в системах підтримки прийняття рішень з інвестування у кібербезпеку об’єктів інформатизації.
    Аспірант НУБіП України Роман Золотуха доповів про вплив параметрів подання цифрового освітнього контенту на успішність студентів ЗВО.

    Після виступів на пленарному засіданні робота конференції продовжилася у форматі секційних засідань та постерних сесій магістрів 2 року навчання. 27 жовтня робота конференції продовжилася також у форматах секційних засідань та постерних сесій, на яких були представлені постери магістрів 2-го року навчання.
 

Дар’я Ящук
секретар конференції
старший викладач кафедри комп’ютерних наук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook