Вітаємо наших захисників і захисниць України зі святом!

14 жовтня 2022, 8:12

    Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися від пращурів. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: "Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!"

    Від усього серця вітаємо з цими знаменними святами Покрови Пресвятої Богородиці, Дня козацтва та Днем захисників і захисниць України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників!

    Колектив факультету інформаційних технологій, студентський актив щиро ще раз і ще раз хоче подякувати кожному і кожній з наших мужніх українців і українок, які захищають суверенітет держави!

Бажаємо Вам міцного здоров'я, наснаги, удачі, щастя, нехай Божа Матір оберігає!

В цей бентежний час у кожного знайдеться знайомий, про якого час від часу думаєш, переживаєш, згадуєш коли є нагода; знайомий, друг, одногрупник, колишній однокласник чи сусід – в наші часи про кожного думаєш як про когось дорогого для себе, за життя кожного переживаєш. Такою дорогою людиною для нас є ти, наш колега, товариш, одногрупник, сусід, знайомий.  Ми згадуємо тебе чи не щодня, думаємо про те, скільки ти віддав для того, щоб ми просто могли жити, могли навчатися. Захисник – це слово тобі підходить якнайбільше. Це слово приходить в голову одразу як мова заходить про тебе. Бере гордість щоразу як думаємо, що ти навчаєшся з нами, що ти вчиш нас, що ми знаємо тебе, що ми маємо згоду сьогодні привітати тебе. Гордість і безмірна вдячність, для висловлення якої подекуди бракує слів, але ми всім колективом намагаємося їх підібрати. Син України, Захисник України, наш викладач, наш одногрупник та кожен з вас, в першу чергу, просто хороша, щира людина – в думках кожного. Дякуємо тобі, що ти з нами. Кожен захисник та засниця. 

Ми вдячні за кожен прожитий день, кожне збережене життя, горді, що працюємо серед таких викладачів та студентів факультету, патріотів, які захищають на лінії фронту безпеку та суверенітет держави



З повагою та щирими побажаннями,
колектив факультету інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook