Інтелектуальна гра “Найрозумінший”: в ході чесного інтелектуального змагання між студентами визначено найбільш інтелектуальну групу

6 жовтня 2022 року

    04 жовтня 2022 р. на факультеті інформаційних технологій відбулася інтелектуальна гра “Найрозумінший” для академічних груп 1 та 1 скороченого терміну курсів.

    В заході прийняли участь значна кількість команд. Гра складалась з 10 раундів, де кожна команда мала відповісти на питання з категорії, яку обирала команда суперника. Захід виклиликав шквал приємних емоцій, студенти грали понад 2 години.

 

 

 

    В ході чесного інтелектуального змагання переможцем стала команда представників групи ІПЗ-22010бск "Тех.підтримка”. Друге та третє місце посіли команди представників груп ЕКК-22005б, ЦЕ-2200б "Студмістечко "перепустка" та КН-22001б "Кархарт".

Изображение выглядит как пол, внутренний, человек, стенаАвтоматически созданное описание

Изображение выглядит как текст, внутренний, пол, стенаАвтоматически созданное описание

Позитивні результати представили й інші групи-учасники ІПЗ-22007б "Maximum" та КН-22003б "Коррозія металлу". Всі учасники отримали приємні подарунки та звичайно заряд гарного настрою.

Изображение выглядит как текст, внутренний, человек, стенаАвтоматически созданное описание

    Величезна подяка активу студентської організації факультету в обличчі Ірини Пархомчук та Катерини Пахалюк за організацію дійно цікавого заходу.



Інна Костенко,
координатор з виховної роботи зі студентами на факультеті,
Ірина Пархомчук,
студентка 3 ст курсу спеціальності “Інженерія програмного забезпечення”

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook