Старт навчання магістрів на факультеті ІТ

4 жовтня 2022 року

    29 вересня стартував навчальний семестр для магістрів усіх освітніх програм на факультеті інформаційних технологій. До великої факультетської родини долучилося 114 вступників на ОС «Магістр». Навчання почали в змішаному форматі та за блочним навчальним планом (два дні на тиждень – очно та один день – дистанційно), а саме:
    - спеціальність «Економіка» (Економічна кібернетика)– четвер, п’ятниця (очно), субота (дистанційно);
    - спеціальність « Комп’ютерні науки» – четвер (дистанційно), п’ятниця, субота (очно);
    - спеціальність «Інженерія програмного забезпечення» – четвер (дистанційно), п’ятниця, субота (очно);
    - спеціальність «Комп’ютерна інженерія» – четвер (очно), п’ятниця (дистанційно), субота (очно).
     Графік освітнього процесу в І семестрі 2022-23 н.р. має структуру:

    Приємно бачити в аудиторіях та на дистанційних платформах колишніх випускників та нові обличчя студентів з інших навчальних закладів, які для навчання обрали саме НУБІП та освітні програми факультету інформаційних технологій.
     Зі всіма студентами були проведені короткі організаційні зустрічі, де обговорили графік освітнього процесу, особливості змішаного формату навчання,
студенти за спеціальністю «Комп’ютерні системи і мережі» мали зустріч з завідувачем кафедри Дмитром Касаткіним.

    Студенти освітньої програми «Економічна кібернетика» вже в перший день в рамках дисципліни «Глобальна економіка» займалися з професоркою Наталією Вдовенко, завідувачкою кафедри глобальної економіки в лабораторії економічного факультету, де почали розглядати економетричну динамічну модель часткової рівноваги, яка аналізує вплив сценаріїв політичних рішень на аграрний сектор країн ЄС, а також і України (AGMEMOD).

   До зустрічі з магістрами та обговорення глобальних економічних процесів долучилася наставник цієї групи старший викладач кафедри економічної кібернетики Інна Костенко.

    Студенти за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» та «Комп’ютерні науки» стартували з дисципліни «Методологія наукових досліджень з основами інтелектуальної власності», в рамках якої погрузилися в проблематику майбутніх власних магістерських досліджень, вибору тематики та інструментарію наукових досліджень.

    Для вступників 2022 року факультету інформаційних технологій розклад навчальних занять складений у дві зміни, забезпечивши перебування в корпусі кількості студентів, що не перевищує кількості наявних місць в укритті.

Тож працюємо наполегливо, направду, всі задоволені змішаним форматом навчання, який дозволить і дистанційно прослухати лекції і активно попрацювали в лабораторіях з викладачами


Наталія Клименко,
заступник декана факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook