Факультетська ІТ-родина зустріла своїх першокурсників

22 вересня 2022, 9:40

   19 вересня розпочався новий навчальний рік для вступників ОС «Бакалавр» 2022 року. Традиційно перший день навчання розпочався із посвяти у студенти. Вся факультетська ІТ-сім’я радісно зустрілася в стінах актової зали навчального корпусу №3, а далі відбулося знайомство з цікавинками університету та звичайно перші навчальні заняття в стінах рідного навчального корпусу №15. Посвята розпочалася із віддачі шани захисникам України. Прозвучала хвилина мовчання та гімн України.

 

    Під час посвяти до першокурсників звернувся з вітальним словом ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко, який підкреслив вагомість спеціальностей факультету та внесок, який вони приносять на рівні держави та університету, наголосив про старанність, яка неодмінно має супроводжувати кожного студента під час навчання.

    Далі до першокурсників звернулися декан факультету Олена Григорівна Глазунова, яка наголосила на можливостях професійного розвитку, а також представила колектив факультету - очільників кафедр та деканат.

 

    Вагомими стали напутні слова у відеозверненні від заступників декана, викладачів факультету, які на даний час захищають суверенітет держави – Андрія Ігоровича Блозви та Руслана Михайловича Басараба.

    Також до першокурсників звернулася начальниця навчально-методичного відділу Лариса Володимирівна Кліх, яка наголосила на перевагах навчання, якими неодмінно має скористуватися кожен студент.

    З батьківським напутнім словом до першокурсників звернувся Микола Ратушний, в якого вже троє дітей обрали як місце для здобуття вищої освіти - НУБіП України, а двоє з них - саме факультет інформаційних технологій.  Від імені колективу першокурсників урочисту присягу прийняли студенти 1 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Левіна Вероніка та Опря Артем, а також спеціальності «Комп’ютерні науки» Карпова Марія.

 

    Зачаровували своїми талантами та створили приємну атмосферу заходу учасники мистецької студії «7 сходинок», що функціонує на базі кафедри культурології, студенти Назарій Коваленко та Ульяна Гринь, а також лауреатка багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів, учасниця волонтерського об’єднання «Арт-Десант» викладачка кафедри культурології та просто чарівна жінка Владислава Чайка. Забезпечили справжній молодіжний ритм заходу та чудовий настрій ведучі Аліна Семенко та Дмитро Петриченко.

 

 

    На завершення заходу студенти кожної із спеціальностей зробили спільні фото із очільниками кафедр та наставниками груп.
 

 

    Далі на студентів чекала прогулянка Ботанічним садом НУБіП України та звичайно вручення студентських квитків і перші навчальні заняття в стінах рідного навчального корпусу №15.

 

Вітаємо першокурсників з стартом навчального року та початком студентського життя, бажаємо використати по максимуму надані можливості та досягти професійного успіху та особистісного становлення! Дякуємо кафедрі культурології за допомогу в організації заходу!

Найщиріша вдячність, шана та повага всім і кожному захиснику України, завдяки яким ми можемо жити на рідній землі, навчати та навчатися! Слава Україні та її героям!


Інна Костенко,
координатор із виховної роботи
зі студентами на факультеті

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook