Cтуденти факультету ІТ приєдналися до заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту та мають перші перемоги

12 вересня 2022 року

   З перших тижнів навчання в університеті традиційно розпочалася щорічна спартакіада між факультетами. Попри умови навчання онлайн студенти факультету інформаційних технологій згуртувалися та змогли прийняти участь в багатьох видах спорту.
    8 вересня відбулися змагання із стрітболу, де нашу команду представили Кондратюк Євген, Гриньов Ерік та Облудник Олег. Ігри були напрочуд насичені, вболівачі були в напруженні до останніх секунд гри. Хоча команда й стала лідироючою, але за їх майстерністю було дійсно цікаво спостерігати.

 

    Також 8-9 вересня наші студенти Дросенко Володимир, Гриньов Ерік та Зибін Нікіта прийняли участь у змаганнях із шахів. Тут себе особливо проявив Гриньов Ерік, який і забезпечив перехід на наступний етап ігор.

 

    9 вересня проходили змагання з гирьового спорту. Наш студент Кропивка Анатолій отримав 3-тє призове місце.

Дякуємо студентам за активну участь, дійсно гідне представлення та бажаємо подальшого зростання! Хоча й не у всіх видах спорту ми змогли отримати перемогу, але час провели реально класно! Ви- наша гордість!
Вітаємо Кропивку Анатолія з призовим місцем! Ви – чудовий приклад того, як поставлена ціль може стати реальністю! Віримо в Ваші подальші перемоги!


Інна Костенко,
координатор з виховної роботи
зі студентами на факультеті
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook