Академічна мобільність в дії: умови навчання у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) для студентів ІТ факультету

23 серпня 2022 року

     16 серпня 2022 року за сприяння декана факультету інформаціних технологій Глазунової Олени Григорівни відбулася онлайн зустріч студентів із координатором програми "подвійних дипломів" в Поморській академії (місто Слупськ, Польща) Рибалко Юлією Володимирівною.


     Студенти 2 та 3 курсу ОС “Бакалавр” мали нагоду дізнатися про умови навчання за програмою подвійних дипломів згідно угоди між НУБіП України та Поморською академією, в якій понад 5 років приймає активно участь факультет інформаційних технологій.

  Термін навчання 3,5 роки. В рамках угоди між університетами для отримання диплому бакалавра в Akademia Pomorska 4 семестри студенти навчаються очно в академії (ІІ, ІV, V, VІІ семестри з початку навчання там), а в НУБіП України - за індивідуальним графіком. Між університетами діє узгоджена система перезарахування навчальних дисциплін, що спрощує систему вивчення студентами необхідного матеріалу. За умов участі понад 10 студентів в програмі для студентів формують окрему групу для навчання, окремий розклад, за інших умов доєднують до польської групи. Мова навчання - польська. Надається можливість перед початком або під час навчання проходження мовних курсів.
    Вартість навчання для вступників до програми цього навчального року (українців) в академії безкоштовно, далі кожний семестр очного навчання орієнтовано 400 євро, але не більше ніж вартість навчання в злотих згідно договору між вишами.
     Проживання: 100%-ва можливість забезпечення гуртожитком, одна кімната на 2х осіб, вартість залежить від ситуації в Україні та Польщі, орієнтовано щомісячно 420 злотих, академія на початку воєнного стану в Україні активно підтримує українських студентів.
      До відбору допускаються студенти з середнім балом 74+ невипускних курсів.

     Основні етапи, що чекають на бажаючих прийняти участь в програмі:
      • подача заяви до 29.08.2022 р.,
      • первинний контроль документів, відбір та реєстрація в польському кабінеті вступника 22.08-30.08.2022 р.р.,
      • формування документів для передачі в Поморську академію (переклад атестату і додатку) та консульство, тощо - листопад 2022 р. - січень 2023 р.
      • початок навчання в Поморській академії та оформлення індивідуального графіку навчання в НУБіП України - лютий 2023 р.

    Далі студенти мали нагоду задати питання координатору програми Рибалко Юлії Володимирівні, а також студентам, що вже навчаються за даною програмою. Також з враженнями студентів можна познайомитися за наступним лінком: https://nubip.edu.ua/node/112621

  Якщо вас зацікавила дана програма, Вам необхідно подати заявку до 28.08.2022 р. (https://forms.gle/cEH9xi931kH2hfxc6)

   В разі питань звертатися до відповідальної за міжнародну діяльність на факультеті Костенко Інни Сергіївни (+380445278352, телеграм @Inna_sko).

 

Інна Костенко,
відповідальна за міжнародну діяльність на факультеті
інформаційних технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook