Безпека студентства в умовах воєнного стану: мета зборів мешканців гуртожитку № 10

22 серпня 2022 року

    17 серпня 2022 року, о 18:00 в 10 гуртожитку НУБІП відбулись збори мешканців та адміністрації факультетів. Ключовими питаннями даної зустрічі було обговорення безпеки життєдіяльності студентів у гуртожитках в умовах воєнного стану, правил поведінки під час повітряної тривоги та обговорення проблем студентства.
   На зборах були присутні: декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова, декан економічного факультету Анатолій Діброва, заступники деканів Валентина Корольчук та Андрій Музиченко, завідувач гуртожитку №10 Наталія Тригуб.

   Розпочавши виступи, декани нагадали мешканцям про алгоритм поводження під час повітряних тривог, та необхідність його дотримання, наголосили, що укриття яке знаходиться в підвальному приміщенні гуртожитку облаштоване згідно всіх вимог та стандартів, в укритті знаходиться достатня кількість питної води, аптечки та інші життєво необхідні речі, після чого, розповіли про порядок дій старост блоків, які під час повітряної тривоги, як відповідальні особи повинні проінформувати всіх мешканців блоку, про необхідність спуститись в укриття, взявши з собою речі першої необхідності, і в разі, якщо деякі студенти відмовляться або проігнорують, то записати кількість осіб, які залишились на блоці.

    Декан факультету Олена Глазунова наголосила на загальних правилах поведінки в умовах воєнного стану та дій під час комендантської години, оскільки їх дотримання є ключовим елементом безпеки в умовах сьогодення. У своєму звернені декан наголосила на важливості дотримання даних правил кожним студентом та його відповідальності за власне життя.

    Заступники деканів звернули увагу на особливості поселення студентів у даному навчальному році, та правил подальшого поселення студентів, які з об’єктивних причин не мали змоги поселитись в період з 12 по 14 серпня. У своїх зверненнях Валентина Корольчук та Андрій Музиченко  наголосили на важливості дотримання правил внутрішнього порядку під час проживання в гуртожитку.

    На завершення зустрічі, декани відповіли на питання, що турбують студентів, а також вислухали їхні побажання стосовно організації студентського життя у гуртожитку.


Заступники деканів факультетів
Валентина Корольчук та Андрій Музиченко

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook