Профорієнтаційні заходи на порядку денному кафедри організації підприємництва та біржової діяльності

20 червня 2022 року
     20 червня 2022 р. на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності відбулась зустріч завідувача кафедри Миколи Ільчука, гаранта ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Валентини Яворської та завідувача Відділення підприємництва та інформаційних технологій ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБІП України» Тетяни Семененко.

     На зустрічі були обговорені питання профорієнтаційних заходів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та особливості вступної кампанії 2022 року в умовах воєнного стану.
     Сьогодні особливо важливо донести до абітурієнтів переваги навчання у НУБІП України та його структурних підрозділах, зокрема на освітній програмі «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності з ВСП Ірпінським фаховий коледжом НУБІП України вже давно підтримують тісну кооперацію у підвищенні рівня підготовки фахівців з підприємництва торгівлі та біржової діяльності.
    У 2022 році відбудеться перший випуск бакалаврів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в НУБІП України, яка у 2021 році успішно акредитована НАЗЯВО, тому кафедра продовжує активну профорієнтаційну роботу як з випускниками шкіл, так і з фахових коледжів.

Валентина Яворська,
гарант ОП «Підприємництво,
торгівля та біржова діяльність»

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook