Навчальна практика студентів 1 курсу спеціальності «Менеджмент»

7 червня 2022 року

  З 6 червня розпочалася навчальна практика з дисципліни «Вступ до фаху» у студентів 1 курсу спеціальності 073 «Менеджмент», що є невід’ємною частиною освітньо-професійної підготовки здобувачів вищої освіти.

Основними завданнями практики є: ознайомлення здобувачів вищої освіти із майбутньою професією управлінця; використання базових знань з менеджменту й уміння критичного мислення, аналізу та синтезу в професійних цілях; отримання навичок щодо формування висновків на основі аналізу показників діяльності підприємств.
Керівник практики від кафедри менеджементу ім. проф. Й.С. Завадського, доцент Харченко Ганна Анатоліївна ознайомила студентів із особливостями проходження навчальної практики в онлайн режимі, зазначила мету практики та завдання, що необхідно виконати протягом найближчих двох тижнів. Так, протягом цього періоду здобувачі ознайомляться зі змістом, характером та сферою майбутньої професійної діяльності;  роллю випускових кафедр в підготовці фахівців з менеджменту; основними компетентостями, якими повинен володіти керівник тощо.
Разом з цим здобувачі вищої освіти відвідають онлайн екскурсії на підприємствах різних сфер діяльності, проаналізують практичні аспекти їх управлінської діяльності.
Кожне завдання навчальної практики з дисципліни «Вступ до фаху» ґрунтується на проведенні таких заходів, що сприятимуть опануванню практичних навичок та професійних якостей майбутнього управлінця.
 
 
Ганна Харченко,
доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й. С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook