Засідання наукової ради: атестація аспірантів та здобувачів, а також стан підготовки наукових проєктів на конкурсний відбір до МОН

6 травня 2022 року

Відповідно до наказу НУБіП України від 20 квітня 2022 р. № 232 «Про проведення атестації аспірантів і здобувачів, які проходять підготовку у Національному університеті біоресурсів і природокористування України», була проведена атестація аспірантів та здобувачів факультету інформаційних технологій, які навчаються за освітньо-науковою програмою 122 «Комп’ютерні науки».

В ході засідання аспіранти та здобувачі розповіли про ключові результати своїх досліджень, навели перелік наукових праць, опублікованих за темою дисертації, зокрема у виданнях що індексуються Scopus та WoS, надали перелік наукових заходів, в яких приймали участь.

Члени комісії та наукової ради підтримали рішення наукових керівників щодо атестації аспірантів та здобувачів.

Наступним питання, що розглядалося на засіданні Наукової ради, було стан підготовки наукових проєктів на конкурсний відбір до МОН, що за результатами відповідного конкурсу мають бути розпочаті у 2023 році. Дане питання представляли завідувачі кафедр факультету, які надали стислу характеристику проєктів наукових досліджень і розробок, що готуються.

Наприкінці засідання були обговорено також питання, що стосуються забезпечення організації ефективної наукової роботи на Факультеті.

 

Ірина Вороненко, заступник голови наукової ради факультету ІТ 

 


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook