Студентка спеціальності «Міжнародні відносини» Анастасія Вагерич: майбутнє – за Україною!

20 березня 2022 року

     Студентка І року навчання ОС «Магістр» Анастасія Вагерич дистанційно опановує спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в умовах війни.

– Як у Вас проходить дистанційне навчання під час воєнного стану?

     Процес дистанційного навчання добре налагоджений. Заняття з навчальних дисциплін проводяться викладачами у формі відеоконференцій Webex та Zoom згідно з розкладом. Опрацьований теоретичний матеріал закріплюю за допомогою виконання завдань на електронних навчальних курсах, розміщених на навчально-інформаційному порталі E-learn. У разі виникнення питань викладачі надають консультації через Viber, Telegram, електронною поштою тощо. Попри сигнали повітряної тривоги та певні проблеми зі зв’язком студенти групи, усвідомлюючи важливість навчання заради майбутнього нашої держави, активно та продуктивно здобувають необхідні знання. Окрім того, відновлення дистанційного навчання надало можливість підтримувати спілкування з одногрупниками, що, в свою чергу, дозволяє дещо відволіктися від трагічних подій та легше адаптуватися до життєдіяльності в цей складний для всіх нас час.

– Як Ви ще проводите свій час в умовах війни?

     Окрім навчання, я спілкуюся зі своєю родиною та слідкую за новинами. До того ж, підпрацьовую, щоб надсилати кошти на підтримку ЗСУ та допомагати літнім людям, які мешкають у моєму будинку, продуктами.

– Що побажаєте нам усім?

    Якщо дивитися в майбутнє, то я впевнена, що Україна переможе і всі ми повернемося до того, чим займалися до війни. Я вірю, що на незалежну і вільну Україну чекають щастя та спокій! Майбутнє – за Україною! Слава Україні!

І хто б там що кому не говорив,
а згине зло і правда переможе!

Лише борись,
а щастя не втече.
                                                                         Ліна Костенко

 

Інна Грабовська,
завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook