Перед початком весняного семестру на факультеті землевпорядкування проведено співбесіди з викладачами і засідання старостату!

6 лютого 2022 року
     Початок тижня дав старт активній підготовки до весняного семестру. І хоч студенти ще кілька днів на відпочинку, Університет активно готується до початку занять.

     Протягом 31 січня – 01 лютого, декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков провів персональні співбесіди із завідувачами кафедр і кожним науково-педагогічним працівником факультету. Під час зустрічей, аналізувалися особисті результати роботи протягом 2021 року, плани на 2022 рік, визначалася роль кожного співробітника у розвитку кафедри, факультету та Університету. Викладачі охоче ділилися своїми планами на рік і тим, що вже зроблено протягом січня 2022 року, змінами які будуть внесені в робочі програми, адже сфера геодезії та землеустрою не стоїть на місці, ми маємо вдосконалювати свої знання та навички постійно. Декан не оминув теми профорієнтаційної роботи. Адже не усі працюють рівнонапружено. Проте, влітку, результат нас чекає спільний. Тому дехто отримав добрячу критику, а дехто й «жовту картку». Було звернено увагу і на результати опитування студентів. Вони охоче писали коментарі, зауваження, поради. Після детального аналізу Тарас Олексійович доручив усім завідувачам кафедри звернути увагу й врахувати результати опитування при вдосконаленні якості освітнього процесу.

     Традиційно, перед черговим навчальним семестром проведено й засідання старостату. На його початку керівник факультету поцікавився станом здоров’я студентів в кожній групі, а також їхньої готовності до початку семестру. Очільники академічних груп повідомили, що студенти з гарним настроєм та добрим здоров’ям вже з нетерпінням чекають початку занять. З розкладом начальних занять – ознайомлені, від викладачів посилання на проведення онлайн-занять – отримали.
     Потому декан ознайомив старост з наказом ректора щодо відрахування студентів за результатами осіннього семестру і звернув увагу на необхідності вчасної ліквідації академічної заборгованості згідно з графіком, що розміщений на сайті факультету. В кінці поточного місяця знову буде підведено риску.

     Заступник декана Олександр Шевченко ознайомив учасників зустрічі з планами роботи факультету на лютий, оголосив про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія та землеустрій» загальнопрофесійної дисципліни «Земельний кадастр», а також проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Геодезія та землеустрій» серед студентів факультету землевпорядкування. Крім того, спільно із студентською організацію факультету землевпорядкування в лютому планується проведення фотоконкурс до Дня Святого Валентина; конкурсу «Міс та Містер факультету 2022»; футбольного турніру із кіберспору «FIFA 2020» між студентами факультету, що проживають у гуртожитку №4. Також на факультеті передбачено проведення серію круглих столів і семінарів на актуальні теми у сфері геодезії та землеустрою, в тому числі із залучення міжнародних експертів.

     Наостанок, декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков розповів старостам, що їх чекає в другому семестрі згідно графіку освітнього процесу. Окремо зупинившись на термінах атестацій (проміжна атестація, літня екзаменаційна сесія, державна атестація, ЄВІ, фаховий вступний іспит, навчальні та виробничі практики тощо), до яких потрібно серйозно готуватись.
     Олександр Шевченко привернув увагу на важливості контролю відвідуванні занять і стану здоров’я студентів, вчасної та достовірної звітності в спільній групі месенджера. Заступник декана нагадав за вчасність здійснення доплати за проживання у гуртожитку №4, яка виникла у зв’язку із підняттям вартості проживання.

     Під час зустрічі були розглянуті також й інші питання. Від старост прозвучали запитання, на які вони отримали вичерпні відповіді. По звершенню учасники зустрічі підсумували, що до нового навчального семестру – готові!

 

Олександр Шевченко,
заступник декана з навчальної і виховної роботи
Наталія Мединська,
в.о. завідувача кафедри земельного кадастру

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook