Увага! З 12 серпня розпочинається тренінг «Школа першокурсника»

31 липня 2014 року
12 серпня розпочинає свою роботу тренінг «Школа першокурсника». 
 
Так його – школою – організатори назвали невипадково. Адже саме зі школою у кожного з нас пов’язані найщиріші, найтепліші спогади. Саме там зароджуються дружні стосунки, які пронизують усе життя.
 
Досягти подібного, але вже у стінах університету, – мета «Школи першокурсника». Тренінг цей уже встиг стати традиційним, хоча часом певною мірою і змінював свій формат, та незмінним залишилося одне – знайомство зі структурою та особливостями організації навчально-виховного процесу в університеті, діяльність його громадських організацій. А ще –  відбір обдарованої молоді в художні колективи, гуртки, спортивні секції та абонементні групи університету. Крім цього, першокурсники мають змогу поспілкуватися з лідерами студентського самоврядування університету. Адже саме так – виявленням енергійної і амбітної молоді –  і поповнюються лави  тих, хто очолює студентський рух. І це – один із проявів демократизму університетського життя.
 
А керівництво університету завжди відкрите до спілкування з обдарованою молоддю. І коли у студентства виникають ті чи інші питання, їх завжди можна вирішити під час зустрічей із ректором, проректорами, членами ректорату. «Школа першокурсника» враховує і це. 
 
Не помилимося, коли скажемо: на Вас очікують нові знайомства, незабутні враження, дружня атмосфера університетської сім’ї.
 
Тож впродовж 12-13 серпня завітайте на відповідні зустрічі, де про все це можна дізнатися більш детально. На всі запитання вичерпні відповіді нададуть начальник навчального відділу Лариса Кліх, начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин, завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк, в.о. завідувача кафедри фізичного виховання Сава Бринзак, керівник студентської профспілки Олексій Муравський. І, звісно, голова Студентської організації НУБіП України Ольга Кухар, яка сама свого часу пройшла горнило цього тренінгу.
 
 
А тепер – суто офіційно. 
 
На час проведення тренінгу його учасникам надається гуртожиток. Поселення відбудеться 11 серпня. Інформація про гуртожитки, закріплені за факультетами можна завантажити тут.
 
Студенти, відібрані кафедрами культурології та фізичного виховання,  14-22 серпня та 26-31 серпня братимуть участь у репетиціях до свята «День знань».  У ці ж дні ті, хто не залучений до підготовки й організації святкування, спільно з активом студрад  і  студентських організацій братимуть участь у благоустрої навчальних корпусів, гуртожитків та прилеглих територій. Тобто власними руками допомагатимуть створювати гідні умови для навчання і відпочинку.
 
За додатковою інформацією звертайтесь на http://vk.com/nncvrsr . Телефон для довідок: (044) 531-35-77
 
Прес-служба НУБіП України
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook