Перші курси факультету землевпорядкування – в аудиторіях НУБіП

29 листопада 2021, 9:00

     Останній тиждень університет активно готувався до очного навчання 1-2 курсів. Минулого тижня Міністерство освіти і науки України звернулося до органів місцевого самоврядування щодо відновлення очного навчання у закладах освіти. Відповідно Київська міська адміністрація прийняла рішення про відновлення очного навчання, зокрема для студентів університетів.

     Неодноразово на ректораті це питання було ключовим і керівники структурних підрозділів доповідали про їх готовність зустріти 1-2 курс в аудиторіях. І хоч думки самих студентів з цього приводу розділилися, все таки практична складова освітнього процесу не має ефекту при дистанційному навчанні. Тому наступні два тижні першокурсники та другокурсники будуть надолужувати у лабораторіях вивчений матеріал.
     Варто зазначити, що колектив факультету землевпорядкування повністю готовий до навчального процесу як дистанційно, так і очно. Усі науково-педагогічні працівники вакциновані, приміщення навчального корпусу повністю забезпечені засобами дезінфекції, а допоміжний персонал проінструктований щодо дотримань правил гігієни. Зараз збільшено кількість подачі тепла в гуртожиток №4 та навчальний корпус №6, отож навчатися буде і тепліше, і комфортніше.

  

  

     Навантаження першого та другу курсу, у більшій мірі, забезпечують кафедри загальноосвітніх дисциплін (фізика, вища математика, фізичне виховання, геологія, іноземна мова, філософія та ін.), а також спеціальних – геодезії та картографії, геоінформатики і екрокосмічних досліджень Землі. У понеділок на першій парі першокурсників зустрічали доценти Любов Рафальська, Олег Дроздівський та старша викладачка Лілія Скрипник.

  

  

     Декан Тарас Євсюков та заступник декана Олександр Шевченко перед заняттям зустрілися зі студентами та обговорили ситуацію, що склалася, перевірили присутність студентів. Відмітимо, що явка серед першокурсників була високою. Крім того, вони нагадали учасникам освітнього процесу про необхідність дотримання карантинних вимог, а також про те, що в університеті щотижнево – у вівторок та четвер – працює медична група з КНП «КДЦ» Голосіївського району Києва з вакцинування членів колективу університету та студентів.

Наталія Мединська,
в.о. завідувача кафедри земельного кадастру

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook