Голова студентської організації ФІТ взяла участь у зустрічі з керівництвом університету

17 листопада 2021 року

З нагоди Міжнародного дня студента відбулась зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі студентським активом. На урочистій зустрічі факультет інформаційних технологій представила голова студентської організації  Аліна Семенко. 

Вітаючи актив Студентської організації, Станіслав Ніколаєнко говорив про сьогодення і перспективи університету, успіхи у різноманітних міжнародних і Всеукраїнських заходах наукових, навчальних, спортивних, контакти з роботодавцями і можливості працевлаштування тощо, висловив переконаність, що завдання програми “Голосіївська ініціатива 2025” будуть виконані. І, як одне з підтверджень цьому, стала невелика ознайомча екскурсія учасників зустрічі на будівельний об’єкт – майданчик спортивного комплексу розміром 96 на 32 метри: тут розташуються чотири зали для різних видів спорту, переважно ігрових. До кінця року має бути змонтовано дах, стіни, облаштовано ряд внутрішніх приміщень.

Очільник університету вручив кращим студентам факультетів та ННІ Грамоти вишу, а серед кращих грамоту отримала й наша Аліна.

Великих і малих перемог нинішньому студентському поколінню побажали і проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, учений секретар Оксана Барановська. Звучали також і вітання від студентства відокремлених навчальних підрозділів університету. 

 

    

Колектив факультету інформаційних технологій НУБіП України приєднується до вітань з нагоди Міжнародного дня студента! Бажаємо студентам ніколи не сумувати, легко здавати сесії, весело проводити вільний час, вміти знаходити відповіді на всі питання викладачів та звичайно здоров’я! Нехай завжди залишиться з вами радість чудових студентських років!

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook