Студенти та викладачі факультету інформаційних технологій прийняли участь у заходах до Дня захисників та захисниць України

13 жовтня 2021 року

Протягом 11-14 жовтня за ініціативи адміністрації Університету було організовано низку заходів до Дня захисників та захисниць України.

11 жовтня на базі військової кафедри НУБіП України з метою формування високих морально-патріотичних і психологічних якостей у викладачів та студентів було проведено військово-спортивне змагання «Снайпер НУБіП України». Команду факультету представили: старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій Віктор Миколайович Андрющенко, старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій Таїсія Петрівна Саяпіна, а також студенти 4 курсу спеціальності “Комп’ютерні науки” Олександра Граудул, Олександр Мокан, Андрій Медведєв.

Команда неабияк проявила свої здібності та зайняла 1 місце у командному заліку серед всіх факультетів, ННІ університету.

12 жовтня відбулося урочисте вручення погонів офіцерів молодшого лейтенанта запасу. Серед випускників кафедри військогової підготовки були і студенти факультету інформаціних технологій. До численних вітань від батьків, друзів, колег долучилися і співробітники деканату на чолі з деканом факультету Глазуновою Оленою Григорівною.

14 жовтня відбулася тематична вікторина в Instagram, присвяченя Дню захистиків та захисниць України, а також Дню козацтва. Студенти мали нагоду поринути в історію, перевірити свої знання та дізнатися цікаві факти про українських козаків.

 

Дякуємо нашим захисникам та захисницям за Ваш патріотизм, відвагу та почуття особистої відповідальності за захист Батьківщини!

 

 

Інна Костенко, координатор культурно-масової роботи на факультеті

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook