Студентська жіноча збірна НУБіП України посідає першу сходинку групового етапу Чемпіонату України

5 February 2021, 9:14
26 і 27 січня жіноча студентська збірна НУБіП України з баскетболу завітала до Харкова у рамках чемпіонату України з баскетболу вищої ліги. Наші дівчата зіграли дві гри з місцевою командою ІНВАСПОРТ. Обидва поєдинки збірна НУБіП України виграла з рахунками 71:52 і 71:54.

     Найбільшу кількість очок набрала Дарина Поломарюк, а кращою на підборах було визнано Анну Мартиненко. Найбільший відсоток реалізації кидків – 83% у Катерини Костенко (гуманітарно-педагогічний ф-т). Після отриманої травми гомілки потроху відновлюється форвард команди Анна Онопрійчук (ф-т тваринництва і водних біоресурсів). Також набирають форму наші новачки Анастасія Авраменко і Ольга Голодюк (юридичний факультет).
     Після зіграних ігор, не дивлячись на ремонтні роботи в ігровій залі, дівчата продовжують тренуватися, тому що вже і 9 лютого нашій збірній доведеться вирушити до міста Полтава і зустрітися з командою «Полтава», що розташувалася за проміжним рейтингом турнірної таблиці на сьомій позиції з 9-ти команд.

     Хоча збірна НУБіП України наразі посідає першу сходинку турнірної таблиці, але розслаблятися не варто, адже команда Полтава – непростий суперник. Тож бажаємо нашим дівчатам успіху у майбутніх поєдинках!

 


Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook