«Церемонія краси» у Малому Маріїнському палаці

9 December 2019, 10:41

...Жива музика, запах ялинки, святкові сріблясті кульки, яскраві прикраси, смачні страви, гості у вишуканому вбранні, - все це сповіщає про прихід новорічно-різдвяного дива. Нехай у житті кожної людини добра і краси буде більше у 2020 році. Вірте у чудеса й спробуйте час від часу робити красиві вчинки тим, хто поряд. Місце церемонії обрали не випадково - вечір приємних емоцій напередодні Дня Святого Миколая відбувся у бенкетній залі Маєтка Полякова — це пам'ятка архітектури, зведений у 1910-х роках, через схожість з Маріїнським палацом має неофіційну назву «Малий Маріїнський палац», тут часто проводять урядові прийоми та дипломатичні раути. Раніше цей будинок був помешканням аристократів Києва - зокрема його власник, Дем'ян Оболонський та його дружина з роду Якубовичів були схильні до марнотратства, замовляли одяг у Франції, мали власний оркестр, влаштовували численні бенкети і любили вишукані речі. Можемо вважати, що бал церемонії «Імперія краси» Руслани Цахло став продовженням світської традиції цього історичного будинку. «Краса є однією з найважливіших чинників культури, що поєднує творчість та любов, натхнення та бажання творити. У кожній професії є люди, яких ми називаємо майстрами своєї справи. Саме вони прагнуть створити такий твір мистецтва, який би не тільки приносив естетичне задоволення, але й надихнув інших на створення краси. Ми прагнемо досягти поставленої мети-подарувати людям задоволення та розмалювати їхнє життя у яскраві фарби», - розповідає про урочистий вечір Загальнонаціональної премії року «Імперія краси» пані Руслана Цахло. Організатор заходу ГО « Спілка майстрів краси України», за підтримки Українського союзу промисловців і підприємців, Президентом якого є Кінах Анатолій Кирилович.

Гостей зустрічали келихом шампанського та десятками фотоспалахів від об’єктивів журналістів, ведучий церемонії - Заслужений артист України Дмитро Оскін запросив гостей до банкетної зали й урочисто розпочав дійство загальнонаціональної премії року «Імперія краси».

 

 

Відбулося відзначення спеціальною нагородою за значний внесок в розвиток Української культури, нагородження співачки Камалії , встановлення рекорду та занесення до реєстру в Книгу рекордів України за видатні досягнення в популяризації національної культури в світі. Серед гостей наша колега доцент Вероніка Василівна Чекалюк і вихованці нашого університету. «Цінуйте красу, любіть життя і помічайте прекрасні грані Всесвіту кожного дня», - цими словами Вероніка Василівна привітала організаторів і вручила букет троянд, як символ ніжності і краси.

 

 Діана Дафина

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook