Першокурсниця Віценко Єлизавета - мрії збуваються

January 24, 2019
Мене звати Віценко Єлизавета. З самого малечку за прикладом моїх батьків і за їх підтримки, а іноді й терпіння, я зростала активною дівчинкою, ставлячи собі за ціль за будь-яких обставин бути особистістю. Вже десь починаючи з 8-го класу почала замислюватися над тим, аби максимально розширити свій світогляд, сформуватися як фахівець, а інакше як можна бути повноцінною особистістю. Тому питання вищої освіти поставало лише в одному ракурсі, як визначитися з цікавою спеціальністю та гідним закладом вищої освіти відповідно. Природно, мешкаючи в місті Ірпінь, найпослідовнішим видавалося навчатися в столиці. З вибором спеціальності склалося якось непомітно, оскільки будучи опосередкованим свідком складних світових процесів, вирішила, що треба у цьому питанні розібратися значно глибше, аніж переважна більшість оточуючих. Відтак вибір зупинився на спеціальності «Міжнародні відносини».
 
 
Опанувати згадану спеціальність у Києві пропонують кілька закладів вищої освіти, вже зі сформованою та усталеною школою і, так би мовити, початківці на цій ниві. Національний університет біоресурсів і природокористування України ще тільки на початку розвитку школи міжнародників, але саме тим він і виявився цікавим для мене. Оскільки НУБіП України дуже потужний заклад вищої освіти, а спеціальність молода, є сподівання цікавого, нестандартного і осучасненого до найновіших тенденцій у світі викладання навчальних дисциплін. До того ж навчання переважної більшості предметів відбувається англійською мовою, що є саме по собі досить важливим. Зрештою, у НУБіП України досить високо поставлена виховна робота, особливо, що стосується творчого потенціалу людини. Я багато зусиль доклала для опанування мистецтва танцю, тому продовжити удосконалюватися у цьому напрямі у стінах університету для мене також виявилося досить вагомим фактором вибору.
 
Я впевнена, що ніколи не пошкодую про свій вибір. І мрію про подальший розвиток у сфері своєї спеціальності, про цікаву практику і про успішне працевлаштування після завершення навчання.
 
 
Записав Володимир Калуга, 
куратор групи, професор кафедри 
міжнародних відносин і суспільних наук
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook