Відбувся спільний захід факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП з Асоціацією "М’ясної галузі"

December 13, 2018
м.Київ, вул. Миколи Юнкерова, 20, Конгрес-готель «Пуща»

13 грудня  2018 року  відбулось засідання загальних зборів засновників Асоціації «М’ясної галузі» України та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України. Напередодні зустрічі з Асоціацією «Мясної галузі»  і факультетом був підписаний договір про співпрацю для виконання спільних проектів для взаємовигідного співробітництва.

На даному заході виступила декан факультету, доктор технічних наук, професор, Лариса Баль-Прилипко, яка представила учасникам інформацію про успіхи НУБіП України і факультету у наданні якісної освіти та забезпечення держави висококваліфікованими спеціалістами. Співдоповідачем проф. Лариса Баль-Прилипко був аспірант факультету Микола Ніколаєнко, який акцентував увагу на впровадження НАССР (система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок) на м’ясопереробних підприємствах

 

Про можливості біогазової енергетики у галузі м’ясопереробки та досвід роботи європейських компаній з тваринними відходами після забою доповів експерт Біоенергетичноі Асоціації України, директор Юрій Епштейн.

А доповідь, яка всіх заінтригувала своєю назвою - «Відходи в доходи», презентував Петер Мадсен. Наголосивши, що спеціалізована команда має багаторічний досвід у забезпеченні глобального ринку переробки м'ясопереробних та рибних відходів, поставку, як запасних частин, так і обслуговування з ремонтом технологічного обладнання.

Про  сучасний стан технічного регулювання та управління безпечністю в м'ясній галузі» виступила доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Національного університету біоресурсів і природокористування України Юлія Слива.

На даному заході були присутні гості з Німеччини, які представляли організацію «Німецькі фахівці для підтримки Українського бізнесу - Служба Старших Експертів (SES)», яку широко представив Ральф Ловак.

І на останок підбиваючі підсумки засідання свій звіт представив директор асоціації «М’ясної галузі» Віталій Павлівський розставивши акценти, що зроблено; над чим працюємо тепер; що планується зробити у майбутньому.

Загалом захід вийшов цікавий, наповнений новими ідеями і пропозиціями, які можна буде застосувати не тільки на теренах наукової ниви, а і для практичного використання на м’ясопереробних заводах з великою та малою потужностями для підвищення якості продукції та виходу виробників на Європейський ринок.

Дякуємо організаторам за змістовну та цікаву зустріч!

 

Владислав Сухенко

завідувач кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook