Оргкомітет Міжнародної науково-практичної конференції «Якість вищої освіти: українська національна система та європейські практики» обговорив деталі її проведення

November 27, 2018

     Сьогодні в університеті під головуванням ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання оргкомітету Міжнародної науково-практичної конференції «Якість вищої освіти: українська національна система та європейські практики», яка за два тижні пройде на базі нашого навчального закладу.

     Представники багатьох вишівНаціонального університету біоресурсів і природокористування України, Київського національного торговельно-економічного університету, Київського національного університету будівництва і архітектури, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», Університету менеджменту освіти НАПН України та інших навчальних закладів – зібралися, щоб обговорити стан поточного виконання підготовки до цієї конференції. Її мета – висвітлення актуальних питань якості вищої освіти та університетської науки, узагальнення українського та світового досвіду забезпечення якості та розширення мобільності освіти, компетентнісного підходу у формування сучасного фахівця у вишах, а також умов та особливостей запровадження європейських стандартів вищої освіти. Це особливо актуально зараз, коли намітилися тривожні тенденції і наявні ризики, що стоять перед НУБіП та іншими університетами держави. Члени оргкомітету попередньо уточнили тематику доповідей і обговорили проект підсумкового рішення конференції.

     У ході обговорення Станіслав Ніколаєнко звернувся до колег, щоб до кінця тижня були підготовлені пропозиції та зауваження, які слід внести до нього.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook