До уваги студентів денної форми навчання, які проживають в гуртожитках і мають право на пільгу в оплаті!

November 27, 2018

 У зв’язку з надходженням на бюджетний рахунок університету коштів для забезпечення пільгового проживання у 2018 році студентів окремих категорій (в т.ч. контрактної форми навчання) в гуртожитках студмістечка згідно постанови Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 р. №975 «Про надання цільової підтримки деяким категоріям громадян для здобуття професійно-технічної та вищої освіти» повідомляємо Перелік категорій студентів та документів для надання їм пільги з оплати за проживання у першому семестрі 2018/2019 навчального року (друге півріччя 2018 року) в гуртожитку, з якими можна ознайомитись за посиланням https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u18/perelyk_0.pdf.

     Для отримання зазначеної пільги просимо терміново до 30.11.2018 року подати до деканатів факультетів та дирекцій ННІ необхідні документи.

     Студенти, які вже отримували зазначену пільгу можуть подавати лише заяву, а інші – заяву з пакетом документів.

     Звертаємо особливу увагу на те, що у разі несвоєчасного подання необхідних документів буде втрачена можливість отримання відповідної знижки у зв’язку із завершенням у цьому році фінансових операцій органами Державного казначейства України.

В. Потебня,
начальник відділу соціальної роботи 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook