72-А НАУКОВО-ПРАКТИЧНА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ «КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ЗБАЛАНСОВАНОГО РОЗВИТКУ АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ»

November 21, 2018

 Секційне засідання конференції 72-гої НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «Облік, оподаткування, контроль та аналіз в забезпеченні розвитку конкурентоспроможної економіки» 21 листопада 2018 р. з привітанням відкрили завідувач кафедри обліку та оподаткування Євгенія Калюга і професор кафедри статистики та економічного аналізу Василь Савчук.

Учасниками заходу стали заступники декана доценти Музиченко А.О. та старший викладач Воляк Л.Р., науково-педагогічні працівники кафедри обліку та оподаткування, статистики й економічного аналізу:  доц. Гуренко Т.О.,  доц. Мельниченко І.В.,  доц. Литвиненко В.С., ст. викл. Германчук Г.О., доц. Симоненко О. І., доц. Чухліб А.В., доц. Куць Т.В.

Студенти під час конференції представили результати наукових досліджень та окреслили перспективи розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в Україні та за кордоном.

За актуальність тематики та змістовність доповіді молоді науковці були відзначені почесними дипломами за:

І місце – Дарина Бойчас (4 курс);

ІІ місце – Катерина Лозоцька ( маг. 1 року) та Катерина Сорокіна (1 курс с.т.н.);

ІІІ місце – Тетяна Гайдученко (3 курс); Вікторія Юрченко  (маг. 1 року); Марія Ніколаєнко (2 курс).

Загалом, конференція пройшла на високому організаційному та науковому рівні, у формі дискусій, з полемікою та великою зацікавленістю студентської молоді.

Всім її учасникам бажаємо невичерпного натхнення у науковому пошуку, нових креативних ідей та їх успішного втілення у реальність!

 

Програму конференції можна скачати тут ... 

 


Леся Воляк,
старший викладач кафедри

статистики та економічного аналізу 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook