Викладачі кафедри філософії взяли участь у інформаційному тижні Програми ЄС «Еразмус+ в Україні»

12 November 2018, 17:38

З 5 по 9 листопада Національний Еразмус+ офіс в Україні проводив інформаційний тиждень Програми ЄС, покликаний сприяти запровадженню проектів Програми Еразмус+. в Україні. Заходи проводилися в тісній співпраці з Європейською комісією, Представництвом ЄС в Україні, Виконавчим агентством з питань освіти, національними органами державної влади, Міністерством освіти і науки України та закладами вищої освіти України.

В рамках тижня відбулися інформаційні семінари, практичні тренінги, консультації для діючих та потенційних учасників Програми. Основним завданням заходів було поширення інформації про міжнародний вимір Програми, збільшення обізнаності про можливості у сфері вищої освіти, участь, підтримка та моніторинг впровадження проектів Еразмус+.

Семінари відбулися згідно зазначеної тематики: Міжнародний вимір Еразмус+ у сфері вищої освіти, Академічна мобільність молоді та працівників, Спільні магістерські програми, Проекти співпраці задля розвитку інновацій та обміну кращими практиками, підтримка реформ у вищій освіті в контексті запровадження Болонського процесу, участь у програмі дослідження Жан Моне.

   

Конструктивні консультації та навчання проводилися національною командою експертів на чолі із заступником міністра Міністерства освіти і науки України Юрія Рашкевича. Серед присутніх на заходах інформаційного тижня були: заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України доц. Кравченко А.Г., завідувачка кафедри філософії доц. Савицька І.М. та викладачі кафедри доц. Супрун А.Г., доц. Культенко В.П., доц. Матвієнко І.С., доц. Гейко С.М. Захід відбувся на базі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та Київського інституту ім. Бориса Грінченка.

Упродовж тижня викладачі активно брали участь в дискусіях, тренінгах, засіданнях круглих столів, створенні презентацій, що дало змогу підвищити кваліфікацію та здобути безцінний досвід у сфері співпраці нашого університету з міжнародними партнерами в рамках Програми Європейського Союзу - Еразмус+.

Аліна Супрун,
доцент кафедри філософії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook