НЕЗАБУТНІ ВРАЖЕННЯ НА « АГРО -2018 » УЧАСНИКІВ СЕМІНАРУ-ТРЕНІНГА «FOOD SAFETY SHORT COURSE» (PENN STATE UNIVERSITY)

June 19, 2018
м. Київ, Виставка досягнень народного господарства


Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2018», яка по праву заслуговує всесвітнього визнання вже багато років та традиційно організовується ТД "ПРОМФІНІНВЕСТ"  ЗАЛИШИТЬСЯ В ПАМЯТІ УЧАСНИКІВ СЕМІНАРУ-ТРЕНІНГА «FOOD SAFETY SHORT COURSE» (PENN STATE UNIVERSITY) НА ДОВГО

 

МАСЩТАБ ЗАХОДУ ВРАЖАВ, АДЖЕ ЦЕ - 1300 учасників з 15 країн світу. «Агро-2018» виступає  ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України. Також це унікальна нагода для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

 

Учасники мали змогу ознайомитися із з новими моделями сільськогосподарської продукції, високопродуктивними породами домашніх тварин і сучасними агротехнологіями; відвідати ярмарок, де були представлені: презентації та дегустації різноманітної продукції; показ великої рогатої худоби та племінних коней; дегустація страв національної кухні.

 

Зацікавив стенд ТОВ «Бафало», що входить до складу агроіндустріального холдингу ПАТ «МХП»- було представлено племінну рогату худобу м’ясних порід: ангус чорної та червоної масті, лімузин, шароле, грефорд, симентальська та волинська м’ясні.

Потужності відгодівельного комплексу дозволяють досягати середньодобових приростів живої маси бичків від 1 500 г. Реалізація здійснюється за середньої ваги тварин 480-500 кг.

Хмельницька область на експозиції регіонів цього року позиціонує себе як виробник якісних та натуральних продуктів рослинництва. «Хмельниччина плодовита» — саме таку назву має локація області.

Вразив учасників стенд Держрибагентства –де було два акваріуми з осетровими видами риб та тренажер навчання по безпеці мореплавства. Проводилась презентація та дегустація продукції галузі у «Будиночку рибалки» та була можливість всім учасникам поспілкуватись з рибоохоронними патрульними Київщини.

 

Компанія VAIT Agropartners, офіційний дистриб’ютор і сервіс техніки Deutz-Fahr в Україні, презентувала на виставці абсолютну новинку — трактор Deutz-Fahr Agrotron 6205G.

Ділова програма АГРО-2018 включала цілу низку спеціалізованих конференцій та форумів, присвячених усім напрямкам розвитку сучасного аграрного комплексу України. Особливу увагу було приділено питанням ринку землі, розвитку тваринницького комплексу, експортного напрямку, впровадженню ІТ-технологій у сільському господарстві, захисту і живленню рослин та багатьох інших тем. 

У рамках АГРО-2018 відбулись 12 спеціалізованих виставкових заходів, розподілених за галузевим принципом. Це, зокрема, виставки сільгосптехніки - ЕкспоАгроТех, сільгосптранспорту - "Агро-Транспорт і логістика", аграрного будівництва - AgroBuildExpo, унікальна виставка живих тварин Animal'Ex, виставка "Рослинництво і агрохімія", спеціалізована експозиція точних рішень Hi-Tech Agro, виставка органічних продуктів, засобів та технологій Organic. Також було розгорнуто низку таких спеціалізованих експозицій, як EcoHouse (екологічного будівництва), FishExpo (рибництва), "ЕквіСвіт" (конярства), "Біопаливо" та "Сучасний фермер".

На фестивалі страв кухонь світу Agro Food Fest відвідувачі змогли скуштувати страви не лише різних регіонів України, а й зарубіжних країн: Білорусі, Польщі, Німеччини, Туреччини тощо. Закінчився захід  «АГРО-2018» куштуванням української кухні, яку з любов”ю організували співробітники факультету харчових технологій та управління якістю подукції АПК .

Ельвіна Старкова,

асистент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook