"Фінансування енергетики в Україні: "Зелене" майбутнє вже незабаром" - імідж держави

15 June 2018, 16:50

Підприємці, експерти, науковці і інвестори зібралися для фахового обговорення актуальних питань для України. Україна цікавий ринок для світових інвестицій. Наша держава імпортує значну частину енергоносіїв, щоб забезпечити свої потреби в первинній енергії. Проте власні генеруючі потужності дедалі більше зношуються та інтенсивно забруднюють довкілля й потребують удосконалення. Саме ці питання обговорили учасники зустрічі "Фінансування енергетики в Україні: "Зелене" майбутнє вже незабаром".


"Фінансування енергетики в Україні: "Зелене" майбутнє вже незабаром", - це ефективна платформорма для дієвих комунікацій, зазначає учасниця зустічі В.Чекалюк.

До сфери наукових інтересів іміджмейкера Вероніки Чекалюк належить питання підсилення позитивного іміджу України у світі, зокрема у працях Чекалюк йдеться про те, як іміджетворення набуває функції інвестиційного маркетингу, де медіа є чинним інструментом у досягненні цілей. Іміджмейкер розглядає країну як об`єкт, який потрібно презентувати максимально економічно привабливим і конкурентним для світового товариства. Фінансове благополуччя громадян залежить від успіху держави, її економічно-політичного розвитку. Робота над іміджем держави полягає у тому, щоб створити максимально привабливий образ країни, тиражувати позитивні привабливі інформаційні прояви у світових медіа і привернути увагу іноземних інвесторів, зокрема до теми фінансування інноваційних проектів. Україна потребує уваги міжнародних партнерів, діяльність котрих буде доречною для становлення держави й поліпшення рівня життя та екологічності, ця зустріч є дієвою платформою для бізнес комунікацій. Вероніка Чекалюк зазначає: «Складовою залучення інвестицій є побудова системи комунікацій з інвесторами крізь призму інструментів медіа, що сприятиме виходу України у рейтинг топ бренд і підсилюватиме інвестиційну привабливість, позитивний імідж, дасть змогу заручитися довірою інвесторів, залучити нових партнерів. Наведено приклади налагодження контактів з інвесторами. Нетворкинг, серцевина успіху інноваційного менеджера - пристрасна ідея, що спонукає почати все з початку після смуги невдач».


Під час діалогу "Фінансування енергетики в Україні: "Зелене" майбутнє вже незабаром" було окреслено низку знакових факторів, що впливають на сприйняття держави у світі й залучення інвестицій. Питання підвищення надійності енергопостачання та зниження впливу енергетичної галузі на довкілля сьогодні є надзвичайно актуальними.

Фото: Марія Ленд

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook