Викладаємо англійську мову професійно: результати виробничої педагогічної практики майбутніх філологів

March 22, 2018

За результатами виробничої педагогічної практики студентів 4 курсу напряму підготовки 035 «Філологія» було проведено конференцію, на якій студенти мали змогу поділитися своїми враженнями щодо проходження практики, своїм першим педагогічним досвітом та висловити пропозиції щодо покращення організації практики в майбутньому.

Керівниками практики (згідно наказу) були: проф. Малихін О. В., доц. Козуб Л. С. та доц. Рубінська Б. І.

  

Відкриті уроки студентів показали, що вони успішно оволоділи методикою викладання англійської мови. Під час практики студенти продемонстрували хороші знання іноземної мови, проявили себе як знаючі і творчі вчителі, проводили цікаві уроки, достатньо часу приділяли позакласній і виховній роботі, намагалися знайти індивідуальний підхід до кожного учня. На уроках був високий рівень дисципліни, студенти заохочували учнів до дискусії на різні теми, тим самим розвиваючи їх монологічне і діалогічне мовлення. Проведені студентами уроки відповідали всім вимогам, що висуває сучасна методика, а саме комплексність уроку, структурна цілісність і змістовність.

 

 

Водночас найкращим результатом практики стали враження студентів, набуття ними впевненості у власних знаннях і потенціалі, збагачення першим досвідом професійної діяльності.

Любов Козуб,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook