ЗАЛУЧЕННЯ СТУДЕНТІВ З ВІДОКРЕМЛЕНИХ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ УНІВЕРСИТЕТУ - ВЕКТОР ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

February 26, 2018
м. Ірпінь, вул. Гагаріна, 9

23 лютого 2018 року з метою проведення профорієнтаційної роботи науково-педагогічні працівники Національного університету біоресурсів і природокористування України відвідали Ірпінський економічний коледж.

Залучення випускників відокремлених структурних підрозділів НУБіП України до продовження навчання та отримання вищої освіти в базовому закладі є складовою планового розвитку та успіху факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Профорієнтаційну роботу провели Владислав Сухенко доктор технічних наук, завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції і Юлія Слива кандидат технічних наук, доцент цієї ж кафедри. Під час зустрічі викладачі мали можливість поспілкуватись зі студентами, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за спеціальністю «Товарознавство і комерційна діяльність».

Під час зустрічі викладачі НУБіП України розповіли про спеціальності, за якими проводиться підготовка в університеті, з умовами прийому на навчання в 2018 році. Особлива увага була приділена особливостям та перевагам навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, який є основним навчально-науковим підрозділом університету, що забезпечує підготовку студентів ОС «Бакалавр» напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» та ОС «Магістр», спеціальностей 181 «Харчові технології» спеціалізацій «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» і «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів», 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація».

Студенти цікавились умовами вступу, культурним, спортивним життям факультету, можливими посадами та місцями роботи після закінчення факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України, вартістю навчання, умовами та базами практичної підготовки.

 

Дякуємо науково-педагогічним працівникам Ірпінського економічного коледжу за співпрацю у професійній орієнтації студентської молоді, які гарно прийняли, познайомили зі здобутками коледжу, а саме директору Сергію Михайлову, заступнику директора з виховної роботи Валентині Вдович. Сподіваємось, що наші студенти зроблять правильний вибір щодо подальшого навчання за освітнім ступенем бакалавра та подальшого навчання у магістратурі НУБіП України.

 

Наталія Сілонова

доцент кафедри стандартизації

та сертифікації сільськогосподарської продукції

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook