Юридична клініка "Захист та справедливість" взяла участь в 10 Всеукраїнському правовому VIP-турнірі

December 11, 2017
 08 грудня 2017 року відбувся 10 Всеукраїнський правовий VIP-турнір, серед студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів України в рамках Всеукраїнського тижня права 2017 року, який організований Міністерством юстиції України спільно з Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України на базі Навчально-наукового юридичного інституту Національного авіаційного університету.
     VIP розшифровується як «високо інтелектуальний правник». Турнір проводиться за форматом гри «Брейн-ринг», далі команда переможець мала змогу зіграти у суперфіналі з командою провідних правників України під час Всеукраїнського тижня права.
     До участі в турнірі були запрошені команди від вищих навчальних закладів України III-IV рівня акредитації, що здійснюють підготовку за напрямом «право», тому в даному заході узяли участь 23 команди з вищих навчальних закладів з усіх куточків України: Києва, Чернігова, Харкова, Донецька, Житомира, Черкас, Запоріжжя, Миколаєва, Острога. Команди-учасники  змагалися за правилами гри брейн-ринг, відповідаючи на питання з усіх галузей права.
     Під час проведення  правого турніру учасники команд відповідали на запитання ведучого відповідно до вибраної категорії із певної галузі права. Всього було поставлено 5 блоків питань. Питання, які були на турнірі, стосувалися знань з кримінального, цивільного,  конституційного права, загально правових та загальнотеоретичних дисциплін.
     Запекла боротьба та змагальницький дух серед команд трив з перших хвилин гри, але команда, що представляла Національний університет біоресурсів і природокористування без особливих проблем подолала перший тур і увійшла в 8 кращих команд. В подальшому команди, шляхом жеребкування, були поділені на групи по 4 команд в кожній. З групи, за правилами турніру, до фіналу потрапляли кращі 4 команди.
     За результатами запеклої боротьби 4 місце зайняла команда Юридична клініка «Захист та справедливість»,  зупинилася за один крок від суперфіналу, поступившись лише одним ігровим балало командам, та здобували 4 місце серед 22 команд, а переможцем турніру стала команда Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого».
     Всі учасники отримали задоволення і приємні враження, дізналися багато цікавої інформації та щасливі що боролись до кінця і захистили обличчя університету.
Керівник ЮК «Захист та справедливість»,
доцент кафедри міжнародного
права та порівняльного правознавства
Кідалов Сергій
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook