Студенти-гуманітарії на святі краси

December 8, 2017

7 грудня відбулася незабутня подія в університеті - конкурс "Краса НУБіП України - 2017". Гуманітарно-педагогічний факультет представляли першокурсниця спеціальності "Міжнародні відносини" Аделіна Лопачук (виступала під номером 8) та майбутній філолог, першокурсник Богдан Абакумов (номер 9). Незважаючи на свій молодий студентський досвід, вони достойно представили гуманітаріїв на великій сцені. На учасників очікували неабиякі випробування.

Дефіле "Український ярмарок" відбулося у вигляді заворожуючого танцю, що приємно здивував членів журі. На творчому конкурсі "У мене є талант!" Богдан вразив глядачів номером з виконанням патріотично-сучасного репу із унікальною постановкою. Аделіна, в свою чергу, презентувала український танок у комедійній інтерпретації з іншими конкурсантами.

Журі гідно оцінило виступи учасників та їх особистісні таланти. Майбутній дипломат Аделіна Лопачук отримала відзнаку "Міс Привабливість", що повністю відповідає її образу. Богдан Абакумов був заслужено нагороджений званням "Містер Патріотичність". Кожен із учасників не залишився без подарунків.

Захід відбувався у дружній та теплій атмосфері. На жаль, для остаточної перемоги представникам нашого факультету не вистачило трішки впевненості. Щиро сподіваємося, що наступного року, набравшись досвіду і терпіння, наші студенти обов'язково здобудуть перемогу.  Вітаємо переможців та всіх учасників та дякуємо за справжнє свято краси та талантів.

Валентин Савченко,
голова студентської організації факультету

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook