Творчий вечір поета-пісняра, народного артиста Вадима Крищенка – у подарунок колективу університету до Дня працівника сільського господарства

November 15, 2017

Святкування Дня працівника сільського господарства в НУБіП завершилося по-справжньому феєрично – в актовій залі на честь усіх причетних до розвитку аграрного сектору економіки відбувся творчий вечір народного артиста України, поета-пісняра і професора кафедри культурології Вадима Крищенка за участю відомих на всю Україну і за її межами творчих особистостей. Тільки подумайте – сама народна артистка України, співачка Алла Попова вела сьогоднішній вечір спільно із Вадимом Дмитровичем. Та перш, ніж усі присутні змогли насолодитися музичними і творчими подарунками, які для них підготували зіркові гості, ректор університету Станіслав Ніколаєнко ще раз привітав колектив з прийдешнім святом та вручив директору ННІ лісового і садово-паркового господарства Петру Лакиді орден «За заслуги» III ступеня, а деканові гуманітарно-педагогічного факультету Василю Шинкаруку – диплом заслуженого працівника освіти України.

 Старт власне творчому вечору дав «Голосіївський вальс». І не випадково. Адже автором слів цієї пісні, а також Гімну університету і багатьох інших про Голосієво, написаних для рідного вишу за тридцять років роботи у ньому, є Вадим Крищенко. І сьогодні на головній сцені третього корпусу лунали і ще багато інших неперевершених творінь маестро у виконанні його самого та його учнів. Як відзначив Вадим Крищенко, кращого і духовнішого місця, аніж наша Голосіївська держава, у Києві не знайти. У цьому його підтримали оплесками всі присутні. А в підтвердження сказаного Вадим Дмитрович прочитав віршовані рядки «Я – син Голосіївської держави і так буде завжди». На адресу митця і його учнів ще не один раз лунали овації від вдячної аудиторії. У його поезіях кожен знаходив щось близьке душі і серцю. Бо вони – про одвічні істини: Любов, Батьківщину, Патріотизм, Совість, Добро, Справедливість і звичайно Жіночу красу.

     Далі на слова Вадима Крищенка лунали пісні від заслуженого артиста України Дмитра Андрійця, народної артистки України Наталії Шелепницької. Особливо проникливим був їхній дует та виконання пісні «Дві зорі».

   

     Бажаний гість і великий майстер слова народний артист України Анатолій Паламаренконеперевершено читав творіння пера Вадима Крищенка. А заслужений працівник культури і декан механіко-технологічного факультету Ярослав Михайлович – виконував композицію «Тільки може любов».

     Гостем свята став також гурт «Червоні маки», і його прекрасні та не менш талановиті учасниці – заслужені артистки України подарували присутнім ще й прем’єру пісні «Мій ти чи не мій».

     Не міг не завітати на творчий вечір і володар голосу унікальної краси – народний артист України Олександр Василенко, адже він вже давно співпрацює з нашим поетом.

     Надзвичайного позитиву додали своїми виступами принцеса голосу і сцени, заслужена артистка України Тетяна Піскарьова, славетний чоловічий квартет народних артистів «Гетьман», народна артистка і улюблена співачка Вадима Крищенка – Алла Попова.

     А неповторна Анастасія Лавриненко зачарувала усіх і своїм голосом, і красою.

     Та, мабуть, найбажанішим сьогодні був вихід на сцену вокаліста номер один в Україні – народного артиста Іво Бобула. А спільне його виконання з Анастасією Лавриненко відомої пісенної композиції «Берег любові» стало завершаючим акордом творчого вечора.

     Наостанок усі зіркові гості разом виконали «Многая літа».

Ольга Наконечна

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook