Кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного запросила на навчання випускників Тальянківського агротехнічного коледжу Уманського національного університету садівництва

October 26, 2017

  25 жовтня завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д Пшеничного Михайло Сичов та доцент цієї ж кафедри Дмитро Уманець відвідали Тальянківський агротехнічний коледж Уманського національного університету садівництва.

  Там вони ознайомили випускників із перевагами та умовами продовження навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів за напрямом підготовки «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП України.

  Студентам роздано інформаційні буклети. Також проінформовано про проходження практики у провідних підприємствах України.

  Випускники цікавилися і культурно-масовою, спортивною роботою та можливостями стажування за кордоном.

 Особливо майбутніх абітурієнтів турбувало питання наявності державних місць для навчання, а також можливі варіанти працевлаштування після закінчення навчання в університеті.

 Завершилась зустріч запрошенням майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей, що відбудеться на факультеті тваринництва та водних біоресурсів 4 листопада 2017 року.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook