Відбулося відкрите заняття з практичного курсу німецької мови на тему «Medien in unserem Leben»

27 September 2017, 10:07

    26 вересня 2017 р. відбулося відкрите заняття з практичного курсу німецької мови на тему «Medien in unserem Leben», яке було проведено старшим викладачем кафедри іноземної філології і перекладу Пилипенко О.П. для групи студентів 4-го курсу (1 група 1 підгрупа (Філ -1401)) відповідно до тематичного плану робочої навчальної програми дисципліни «Практичний курс другої іноземної мови (німецька)».
    З метою оптимізації засвоєння знань студентами викладачем були використані у навчальному процесі засоби наочності (плакати і рисунки) і мультимедійні засоби (фрагмент відеофільму, аудіо файли), які являють собою високоефективну можливість подачі інформації, яка є більш доступною для сприйняття, легше і швидше засвоюється.


    Після відеосупроводу навчального матеріалу (розгляду фрагменту фільму „Spielen, spielen, spielen“), студенти обговорили одне з негативних явищ XXI століття, штучно створених людиною: інтернет-залежність. Студенти мали можливість ознайомитися з соціокультурними реаліями Німеччини, мова якої вивчається, спостерігати за мімікою, жестами, навколишнім оточенням носії мови. Студентки Балас Інна, Заман Софія перерахували симптоми інтернет-залежності, а їхні одногрупниці Погукай Каріна і Курилко Олена дали декілька порад для того, щоб не стати рабом Всесвітньої павутини.


    У ході обговорення нового матеріалу викладач активувала знання студентів, набуті у попередніх заняттях з курсу, стимулювала їх до логічних міркувань та порівнянь, до вираження власної думки.
    На занятті було створено атмосферу доброзичливості і взаємоповаги.
    Загалом заняття було проведене в атмосфері активної взаємодії.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook