Перші збори старостату на гуманітарно-педагогічному факультеті

September 6, 2017

5 вересня 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся перший старостат у 2017-2018 навчальному році, на якому були присутні старости і куратори всіх академічних груп. Розпочав захід декан гуманітарно-педагогічного факультету, професор Шинкарук Василь Дмитрович. Він привітав усіх присутніх з початком нового навчального року, повідомив про нагальні справи та завдання на рік для нашого факультету, про стажування за кордоном, і, звичайно ж, нагадав, що ми – єдина сім’я, і гуманітарно-педагогічний факультет – це єдине ціле!

Продовжили роботу старостату заступники декана Рудик Ярослав Михайлович та Савицька Інна Миколаївна.

Старост та кураторів проінформували стосовно:
• відвідування занять;
• навчання на військовій кафедрі;
• системи нарахування стипендії;
• спортивних змагань, які проходитимуть на базі кафедри фізичного виховання;
• надання звітності.

Савицька Інна Миколаївна проінформувала присутніх стосовно плідної співпраці старост та кураторів груп; нагадала про 120-ту річницю нашого університету, 55-ту річницю гуманітарно-педагогічного факультету, яка припадає на 2018 рік, і про заходи, приурочені до цієї дати.

Також на старостаті була присутня Майданюк Ірина Зиновіївна – завідувач кафедри культурології. Вона довела до відома присутніх викладацький склад кафедри, розповіла про гуртки, які діють у нас в університеті, а також про різноманітні конкурси та заходи, які відбуватимуться на базі нашого університету протягом навчального року.

Голова студентського самоврядування факультету Савченко Валентин закликав студентів-першокурсників та студентів старших курсів активно брати участь у різних заходах не тільки на факультеті, але й на університетському рівні. Також Валентин поділився досвідом стосовно стажування та навчання за системою подвійних дипломів у Поморській академії в Слупську (Валентин навчається за цією програмою вже два роки).

Як староста групи можу запевнити, що такі зустрічі старост та кураторів груп із представниками деканату та нашого університету мають велике значення і нагадують нам про відповідальність, яка покладена на нас як на старост, а також підтверджують, що гуманітарно-педагогічний факультет – це дійсно велика та дружня сім’я, і двері деканату завжди відкриті для студентів та викладачів.

Закатей Юлія,
староста академічної групи
напрямку філологія, третій рік навчання

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook