Посвята в студенти

August 31, 2017
ННІ ЛіСПГ

31 серпня 2017 року в актовій залі навчального корпусу № 1 зібралося понад 130 студентів, які вступили на перший курс ННІ  лісового і садово-паркового господарства. Директор інституту Петро Лакида привітав студентів з нагоди Дня знань, запевнив у тому, що вони вірно обрали свій фах, і побажав жаги до навчання, бути гідними продовжити славні традиції нашого університету. Гостями на святі були почесний директор інституту Валерій Самоплавський, голова ради роботодавців і заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар, президент Української асоціації деревообробного обладнання Ігор Мельник та член наглядової ради університету Віталій Атаманчук.

 

На початку Петро Лакида зробив коротку презентацію інституту, познайомивши першокурсників з історією навчального закладу, умовами навчання та побуту, перспективами культурного розвитку особистості та дозвілля в стінах нашого університету. Почесний директор Валерій Самоплавський звернувся до першокурсників із закликом стати гарними студентами, справжніми фахівцями, здатними зайняти достойне місце в суспільстві та змінити галузь.  Він відзначив, що студенти зробили вірний крок, вступивши до лав студентів нашого університету, який був і залишається провідним у навчанні фахівців лісової галузі. Сьогодні галузі потрібні сміливі люди, а тому перед студентами стоїть нелегке завдання розбудови українського лісового господарства. Володимир Бондар відзначив, що студенти обрали для себе нелегку, але дуже поважну професію. Робота лісівника непроста, а результати роботи можна буде відчути лише через десятиріччя, тому побажав студентам гордитися обраним фахом. Навчання в стінах Alma Mater зробить свій відбиток на все життя, кожен із сьогоднішніх першокурсників стане носієм славних традицій і творцем нової історії інституту. Ігор Мельник як представник ради роботодавців запевнив майбутніх фахівців деревообробної галузі у своїй підтримці, допомозі у професійному навчанні. Голова студентської Вабищевич Ганна побажала сьогоднішнім студентам не бути пасивними, а долучатися до всіх видів громадського життя інституту.

Наставниками студентських груп стали викладачі кафедри лісового менеджменту Володимир Блищик, Сергій Ковалевський, Андрій Терентьєв, декоративного садівництва та фітодизайнуАнастасія Власенко, ландшафтної архітектури та садово-паркового будівництваОльга Зібцева та технології деревоообробкиСергій Мазурчук.

Великою честю для першокурсників-лісівників було одержати студентські квитки та залікові книжки з рук Легенди лісового господарства України, незмінного впродовж багатьох років очільника галузі Валерія Самоплавського. Після цього Віталій Атаманчук продовжив вручення майбутнім фахівцям садово-паркового господарства, а Ігор Мельник – студентам-технологам деревообробної галузі.

Завершилася урочистість Присягою першокурсника, яку зачитав студент Геннадій Бондар.

 

Заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства

Віктор Миронюк

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook