Кукулабія

August 4, 2017

Чи доцільно використовувати канікули тільки для відпочинку? Для одних студентів – це довгоочікуваний час для відпочинку, оздоровлення, спілкування з родиною… Тільки не для групи студентів з тепер уже третього курсу СП-1501. Практичний професійний досвід формується на практичних заняттях, упродовж навчальних практик і, особливо, в різноманітних акціях на волонтерських засадах. Таким цінним досвідом для Дідушко Наталії, Яненко Уляни, Ренбрег Ірини, Шешукової Юлії, Філіпенко Наталії та Шакун Наталії виявився досвід роботи з дітьми в «Кукулабії».
Що ж таке – «Кукулабія»? Це – агропарк, що має величезну площу, де є лабіринти з кукурудзи, і загалом понад 30 локацій для відпочинку та розваг для дітлахів та батьків (мотузковий лабіринт, басейн з сіна, фуд корт, скалодром, локація з дронами, зона відпочинку з гамаками, пуфами та багато іншого).

Як зазначається на офіційному сайті агропарку «Кукулабія» – найбільша споруда та предмет гордості «Кукулабії» – лабіринт протяжністю більш ніж 2 кілометри, вирізаний просто неба у величезному кукурудзяному полі площею 45 000 м². Від цього лабіринту і пішла назва парку — «Кукулабія» (кукурудза + лабіринт). До речі, це найбільший дизайнерській лабіринт у нашій країні, зафіксований Національним реєстром рекордів України. У лабіринті на відвідувачів чекає захоплюючий квест з питаннями, розташованими у різних точках лабіринту, та цікавими фактами. Над лабіринтом споруджено дерев'яний міст, який надасть змогу оцінити велич і масштаб проекту та зробити вражаючі селфі [1].



До чого це все я веду?.... Наш університет люб’язно запропонував студентам гуманітарно-педагогічного факультету пройти там стажування, особливо це зацікавило соціальних педагогів. Ми не уявляли всіх масштабів такого дійства і не знали, що нас очікуватиме. Цей агропарк відкрив свої двері для відвідувачів з 15 липня 2017 року і працює кожні вихідні до 01 жовтня з 10:00 до 20:00.
Ми працюємо аніматорами і в наші обов’язки входить слідкувати за порядком на локаціях, бути завжди відповідальними, допомагати, консультувати та саме головне – взаємодіяти з дітками. Для нас це величезний досвід, море позитиву та посмішок, нові знайомства, можливість навчитись бути відповідальними.

Дідушко Наталя та Ренбрег Ірина допомагають діткам зіграти в ніжний більярд


Шешукова Юлія гадає важливі настанови перед входом в лабіринт


Філіпенко Наталя наглядає за дітками та порядком в зоні відпочинку


Яненко Уляна та Дідушко Наталі скористалися нагодою і також зробили селфі на мостику в лабіринті

Ми, студенти, майбутнього 3 курсу, групи СП-1501 надзвичайно вдячні за таку можливість нашому рідному гуманітарно-педагогічному факультету на чолі з деканом – професором В. Д. Шинкаруком. Практичні вміння – це золотий досвід для кожного майбутнього соціального педагога!


ЛАСКАВО ПРОСИМО В «КУКУЛАБІЮ»!

Список використаних джерел:
1. http://www.kukulabia.kiev.ua/

Уляна Яненко,
студентка 3 курсу (групи СП-1501)
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook