НУБіП України– вибір школярів Київщини!

July 25, 2017
НУБіП України– вибір школярів Київщини!
Даша Клименко
– Розкажи коротко про себе. Які маєш захоплення?
 Закінчила школу в селі Велика Олександрівка Київської області. Люблю життя, природу, а тварин особливо. Хочу присвятити своє життя їх лікуванню. Тварин я ставлю на один рівень з людиною. Але є одне «але» - на відміну від людини, тварина не може сказати, коли їй болить. У самої є домашній улюбленець і боляче усвідомлювати те, що ти не можеш допомогти коли йому потрібна твоя допомога. Я намагаюсь бути відповідальною людиною в своїх починаннях. Скільки себе пам’ятаю – завжди була активною! – відповідає Дар’я Клименко.
- Судячи з твоєї розповіді не важко здогадатись, який факультет ти обрала. А чому саме НУБіП?
- Так, звичайно – ветеринарний (посміхається). Можливо, це буде здаватися дивним, але мій девіз: «Нічого випадкового не буває!!!». І приїзд представника НУБіП в нашу школу поставив всі крапки над «і». Тому, після загальної розповіді про університет, я, скориставшись нагодою, розпитала Москаленко Антоніну Анатоліївну про потрібну мені інформацію, яка стосується вступу.
Шляхто Богдан
– А ти Богдане звідки та як дізнався про НУБіП України?
 Закінчив БОРОДЯНСЬКУ СЗОШ I-III ступенів №1.  З  усіх предметів,  які викладались у школі, мені подобалась географія,  економіка та історія.  Брав участь в олімпіаді з географії, де одержав  2 місце.  Я недовго думав, яка професія мені потрібна, я люблю географію й економіку, тому вирішив обрати професію,  пов’язану з цими дисциплінами.  Я вирішив стати менеджером ЗЕД. Нашій країні потрібні такі люди. А про НУБіП  мені розповіли знайомі, які там навчались, вони дуже хвалили цей університет.  А ще в нашу школу в квітні  приходила викладач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Москаленко Антоніна Анатоліївна з розповіддю про переваги навчання в НУБіП.
В майбутньому хочу працювати за цією спеціальністтю.  Хочу розширити наш аграрний комплекс і принести державі чималі доходи. 
Босунівська Мар'яна
– А ти Мар'яно звідки та як дізналась про НУБіП? 
 Закінчила середню загальноосвітню школу в селі Вишеньки Бориспільського району Київської області. В школі трохи грала в волейбол. Обожнюю брати участь у шкільних святах. Подобаються виступи на сцені. Коли маю вільний час - фотографую. Однак  професію обрала, не пов’язану зі сценою - подала документи на факультет землевпорядкування - буду землевпорядником! Професія цікава і дуже необхідна суспільству! Про це і в нашій школі розповідала представниця НУБіП, яка запросила на екскурсію на факультет та кафедру!
– Які враження після відвідин? 
 Тільки позитивні! Затишний корпус, в якому дізналася багато нового про професію. І гуртожиток зовсім поруч! І додому буде їхати зручно - великий вибір громадського транспорту.
 
 
 
                                                               
 
доцент кафедри
О.П. Дроздівський,
старший лаборант кафедри
О.О. Хворостенко
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook