Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні обговорені на міжнародній конференції

June 26, 2017

    В університеті відбулась V Міжнародна науково-практична конференція “Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні 2017”. Цього року на означену тему дискутували 126 учасників з України, Канади, Польщі, Казахстану та Ізраїлю. Відкрили конференцію декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова та начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, які наголосили на необхідності нагального вирішення проблем інформатизації в суспільстві. 

 

    Після кава-паузи і кулуарних дискусій робота буда продовжена в секціях: моделі, методи та інформаційні технології в економіці (керівник секції А. Скрипник), Комп'ютерні системи і мережі (керівник секції М.Васюхін), технології обробки даних та розробки програмних систем (керівник секції Б. Голуб), Автоматизація біотехнологічних об'єктів (керівник секції В. Лисенко), інформаційно-комунікаційні технології в поширенні знань (керівник секції О. Глазунова).
    На секції «Інформаційно-комунікаційні технології в поширенні знань» із цікавою доповіддю «Постіндустріальні моделі для освітніх трансформацій: ініціативи та досвід партнерства Канада-Україна» виступила директор, консультант «Vistas Canada» Олена Михайленко.

Таїсія Саяпіна, старший викладач кафедри
інформаційних і дистанційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook