Проведено пробне тестування з блоку Право для майбутніх вступників на ОС «Магістр»

June 17, 2017

     З метою підготовки студентів випускного курсу ступеня вищої освіти бакалавр 16 червня 2017 року у корпусі №1, ауд. 130 комісією у складі відповідального секретаря приймальної комісії Віктора Шевчука, заступника відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Нікітченка, голови фахової атестаційної комісії Марини Дейнеги та заступника декана юридичного факультету Олени Улютіної проведено пробне (ознайомче) тестування з блоку Право єдиного фахового вступного випробування з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю Право.


     Розпочав роботу Віктор Шевчук який детально ознайомив студентів з правилами прийому та термінами подачі заяв. Олена Улютіна та Марина Дейнега зупинилися на основних моментах «Положення про проведення фахового вступного випробування з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО для вступу для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю 081 «Право»», що стосуються реєстрації на ЗНО та пунктів складання єдиного фахового випробування. Сергій Нікітченко наголосив на правах та обов’язках випускників та термінах складання єдиного фахового вступного випробування.


     Тестування тривало за рекомендацією МОН 105 хвилин, в аудиторії була створена атмосфера максимально наближена до проведення єдиного фахового вступного випробування в пунктах тестування.

     Усі студенти справились з завданням та вчасно здали роботи. Хотілося б відмітити найкращих студентів які подолали рубіж 40 з 70 вірних відповідей: Больботенко Анна – 68 , Петренко Богдан – 57, Теслюк Надія – 44, Шкіринець Анна – 43, Стецюк Дмитро – 42, Кушитар Ірина – 40.


     

З результатами тестування можна ознайомитись на інформаційній дошці деканату юридичного факультету.


Заступник декана
юридичного факультету,
Олена Улютіна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook