Співпраця з Варшавським університетом наук про життя – SGGW у рамках програми мобільності Еразмус+

May 19, 2017
     З 15 по 19 квітня 2017 року в рамках програми Erasmus+  в НУБіП України на економічному факультеті на кафедрі статистики та економічного аналізу перебував з візитом у якості викладача Яцек Скудларскі, кандидат сільськогосподарських наук Варшавського університету наук про життя м. Варшава (Польща). 
 
     Яцек Скудларскі представив свій факультет «Технології виробництва», розповів про особливості навчальної та наукової діяльності їхнього педагогічного колективу. Для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності «Фінанси і кредит» провів лекції на тему відновлюваної енергетики, зокрема технології виробництва біомаси. Студенти виявили зацікавленість до відновлюваних джерел енергії в Польщі та під час дискусії підкреслили їх важливу роль щодо зменшення енергетичної залежності в Україні, покращення соціальних та екологічних аспектів.  
 
   Як підкреслив Яцек Скудларскі, така участь у програмі мобільності Еразмус+ сприятиме поширенню власного досвіду та отриманню нових знань під час обміну. Це мотивує покращувати методику викладання, розширює можливості наукової співпраці між факультетами.  Так, у червні 2017 року проходитиме міжнародна конференція, присвячена 40-річчю факультету «Технологіх виробництва», на яку запрошено також О. Макарчук, доцента кафедри статистики та економічного аналізу.
Міжнародний відділ та економічний факультет всебічно сприяли комфортному перебуванню викладача польського університету.
 
 
 
 
Василь Савчук,
завідувач кафедри статистики та економічного аналізу
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook