Журнал «Економіка: реалії часу» публікуватиметься за графіком 6 разів на рік

May 12, 2017

 

 Шановні автори, читачі, колеги та друзі!

 

Останній рік наш журнал «Економіка: реалії часу» потрохи змінював вимоги до Ваших рукописів, чим ускладнював Вашу роботу. Проте, сподіваємось, Ви з розумінням ставитесь до наших нововведень, адже ми також значно ускладнили роботу для редакційної колегії та технічної групи, а мета цих нововведень шляхетна.

Охоче повідомляємо, що Ваші додаткові зусилля дали нові вагомі результати, адже електронний журнал «Економіка: реалії часу» отримав нові рейтинги наукометрики від Index Copernicus, OAJ, RISC, Google Scholar, а у 2017 році журнал додатково включено до десяти нових наукометричних баз та каталогів.

Однією з перемог вважаємо нашу участь у міжнародній науковій базі WorldCat, оскільки вона дозволяє розповсюджувати Ваші статті у колекціях бібліотек по всьому світу. На сьогодні, майже 700 Ваших статей доступно для цитування науковцями всього світу і ця робота триває.

Шановні автори, у 2017 році на Вас чекають нові зміни, направлені на розповсюдження Ваших наукових робіт та визнання Ваших здобутків. 

По-перше, створено та наповнюється електронний репозитарій ОНПУ, який відкриває шлях до якісно нових наукових баз, за що велика вдячність співробітникам ОНПУ за їх кропітку працю!

По-друге, на вимогу наукометричних баз стандартизовано графік виходу електронного наукового журналу «Економіка: реалії часу».Ми, як і раніше, приймаємо статті та консультуємо кожного робочого дня, проте журнал публікуватиметься за графіком 6 разів на рік: Квітень, Травень, Червень, Жовтень, Листопад, Грудень за рекомендацією Вченої Ради ОНПУ.

По-третє, створено новий друкований науковий журнал – «Економічний журнал Одеського політехнічного університету» з періодичністю виходу 6 разів на рік. Ознайомитися з вимогами до рукописів Ви можете на сайті нашого наукового порталу «Економіка: реалії часу» у розділі «Науковцям».

Використовуючи накопичений досвід ми прикладемо максимальні зусилля для швидкого просування нового журналу до перелічених та інших наукометричних баз, а також до переліку фахових друкованих видань МОН України. Запрошуємо до співпраці!

Іншими цікавими пропозиціями для Вас є широкі переліки наукових конференцій, які супроводжує наш науковий портал (розділ «Наукове життя»),новітні можливості міжнародної співробітництва, публікацій та стажування у Німеччині (розділ незабаром буде відкрито), наукова база публікацій вчених ОНПУ, довідкова база пошуку опонентів.

Наш портал розміщує та просуває інформацію про наукові заходи наших партнерів та друзів на сторінці «Молодим вченим».

Ми хочемо бути ближче до Вас, тому відкриваємо сторінку у Facebook та пропонуємо підписатися на наші новини.

Редакції обох журналів та наукового порталу відкриті до співпраці, ми прислухаємось до усіх Ваших побажань і рекомендацій.

З упевненістю у Ваших наукових успіхах,
Ваша редакція наукового порталу «Економіка: реалії часу»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook