Нові знання, новий досвід, нові враження: стажування НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей у Фінляндії

May 4, 2017

 Однією з вимог Європейської спільноти до  інноваційної  компетентності викладача вищої школи є прагнення навчатися протягом  всього життя поряд з потребою впроваджувати інноваційні  технології,  креативно мислити, бути допитливим і комунікабельним. Таке безперервне післядипломне навчання  –  невід’ємна складова повсякчасного духовного самовдосконалення НПП гуманітарно-педагогічного факультету як у цілому, так і за умови  насичення цього поняття практичним досвідом міжкультурної комунікації.

Керуючись олімпійським  девізом  «Швидше, вище, сильніше», доценти  кафедри англійської  мови  для  технічних  та  агробіологічних  спеціальностей А. Найдьонова, С. Мудра  таО. Пономаренко) розширили географічні координати  здобуття інноваційності, проходячи у теплі  травневі дні стажування у північній державі  тисячі  озер, Північного сяйва та передових  освітянських  проектів – Фінляндії . У стінах коледжу Гуйтінген наші колеги проходять наукове стажування з метою опанування проектного підходу в організації навчального процесу в навчальних закладах Фінляндії в поєднанні з інтенсивним вивченням англійської мови вЗахідно-Фінляндському коледжі в полікультурному міжнаціональному середовищі з використанням активних комунікативних методик та пізнанням культури скандинавських країн.

Тестування й навчання проводять викладачі зі Сполучених Штатів Америки та Фінляндії. Заняття поділяються на декілька етапів та включають як практичну складову, так і теоретичні відомості.

Тож чекаємо на колег з новими знаннями, досвідом і невичерпною енергією ділитися здобутими вміннями й навичками з улюбленими студентами НУБіП України.

Оксана Іванова,
завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook