Науково-методичний семінар збирає однодумців

April 2, 2017

29 березня 2017 р. за ініціативи кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей було проведено  науково-методичний семінар «Different Approaches in Modern English Teaching». До участі в заході були запрошені вчителі англійської мови загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій з поглибленим вивчення іноземних мов. Відрадно, що серед гостей були представники як столичних навчальних закладів та області, так і вчителі з інших регіонів України. Метою такої зустрічі було не лише підвищення науково-методичного рівня викладачів та обмін ідеями щодо новітніх підходів до навчання англійської мови, а й розширення кооперації «школа-університет», створення команди  однодумців, яка б спільно працювала у напрямку встановлення наступності між середньою ланкою освіти та вищим навчальним закладом. З цією метою старший викладач кафедри О.Пономаренко презентувала Національний університет біоресурсів та природокористування й ознайомила гостей нашого закладу зі структурою гуманітарно-педагогічного факультету та основними аспектами його діяльності, напрямами професійної підготовки, програмами міжнародного партнерства, що діють на факультеті.



Олена Хорош, методист-консультант, офіційний представник видавництва «EXPRESS PUBLISHING» в Україні, ознайомила учасників семінару з різноманітними методами та  прийомами навчання граматики англійської мови, доводячи їх ефективність практично: усі присутні спробували себе в ролі як студентів, так і вчителів, відзначаючи переваги тієї чи іншої технології.



Виступи інших учасників семінару торкалися таких актуальних питань навчання англійської мови, як шляхи підвищення мотивації до навчання, використання гейміфікованих методів у викладанні англійської мови та різних способів оцінювання навчальних досягнень у системі особистісно-орієнтованого навчання.



Науково-методичний семінар відбувся у дружній атмосфері співпраці та творчої взаємодії. Усі учасники отримали сертифікати та профорієнтаційні матеріали. Сподіваємося на подальшу плідну кооперацію.

Юлія Дем’янова,
Наталія Яременко,
Олександр Поліщук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook